Prolećno long range letenje

Started by 021nl, May 05, 2014, 01:07:06 AM

Previous topic - Next topic

021nl

Par kadrova snimljenih u poslednja dva meseca tbs diskaćima u okolini Novog Sada (Čenej, pored autoputa NS/ Beograd). Vreme u klipu znatno lepse od danasnjeg .  :)

<a href="http://vimeo.com/93825810">
www.airworx.rs

www.facebook.com/airworx.novisad

Birdum_Bardum

(:sok:) dobar video  (res). Koju stabilizaciju kamere koristis?
I ako moze jos po neki detalj o setap-u(jesu li tbs motori, ako jesu, koje elise), baterija, itd..
Ili okaci neku sliku, veliki fan sam tbs-a(a od skora i vlasnik jednog  :big smile)
Jos jedan  :)aplauz za video

kole_niš

zbabic

STVARNO LEPO, NEMA DALJE!!!
Prelep video, audio takodje, 021nl, super!
S budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

fenix

Prelijepo ,svaka cast  :)aplauz  (res)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

sova

ja odavno nisam video bolji klip ,narucito zadnji deo gde trce srndaci! bravo!
ex pseudonijum: sova

banbo

Svaka cast momci  ;namig    :)aplauz :)aplauz :)aplauz
Make things as simple as possible, but not simpler.

021nl

Quote from: Birdum_Bardum on May 05, 2014, 01:51:18 AM
(:sok:) dobar video  (res). Koju stabilizaciju kamere koristis?
I ako moze jos po neki detalj o setap-u(jesu li tbs motori, ako jesu, koje elise), baterija, itd..
Ili okaci neku sliku, veliki fan sam tbs-a(a od skora i vlasnik jednog  :big smile)
Jos jedan  :)aplauz za video

Hvala ti...izvini na kasnom odgovoru... U pitanju je tbs discovery pro, TBS 900kV2 motori, bullet proof 30a esceovi. Ezuhf diversity rx i transmiter. Video link je lawmate  2.4ghz tbs tuned ( 4 km range komotno bez glitcheva) , koristim 4s baterije od 3800mah mada nekad stavim i od 5800mah. flight time je oko 12 min sa 9inch propelerima graupner propovima.

a evo i mali video sklapanja  :D

http://www.youtube.com/watch?v=UPdgiPiuVXg&list=TLe4HBa_8BEV8p-cI9GmmGhnejVvZLEXLl
www.airworx.rs

www.facebook.com/airworx.novisad

gizmo

Bravo Nidzo, jako lepo  :)aplauz

mishko.bb

tutko

tutko