RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Pomoc oko prvog autica
vladasimon:
Narode, sve ovo sto je napisano je ziva istina i ima za cilj da ne prosipate novac bzvz. Ja sam prosao sve faze, promenio mnogo modela i kategorija i uzivao sam priznajem, ali i mnogo potrosio, trazeci sebe u svemu tome. Znam da nismo svi isti, neko ima manje, neko vece zahteve, ali smo svi bili pocetnici i kao po kalupu radimo iste stvari, koje su cini mi se pogresne. @magic je objasnio zasto.
Pisem ovo jer sam bio u istom sosu, cak sam razmisljao o slicnim modelima ... bila je varijanta daj sta das i na pocetku svaki model bude zabavan ali vremenom svako tezi boljem, brzem, kvalitetnijem modelu i to tako krece... Krece igranka bez prestanka ;) Sve je to zabavno manje-vise dok ne skontas stazu. E tu krece prava zabava kad te pukne adrenalin , kad se "zatrkas" sa drugarima pa onda skontas da je to ono pravo, sto si zeleo od samog pocetka a nisi mogao da iskusis jer nije bilo staze, nije bilo drustva itd. :P
Zato je i moj savet svima koji kupuju svoj prvi model da omdha uzmu nesto kvalitetnije, nesto sto ce odgovarati stazi. Da ne pricam koliko su takvi modeli kvalitetniji i izdrzljiviji. Znam da nije situacija da se mnogo odvaja za hobi ali onda malo sacekajte, neka kapne jos nesto preko zime pa spremite model za prolece ;)
I da... sto se tice staze ja to vidim kao izduvni ventil, mesto gde se okupljamo vikendom, svaki drugi, treci nebitno, gde mogu da zaboravim na svakodnevne obaveze i probleme, gde se druzimo, resetujemo, srafimo modele, slusamo nitro muziku itd. Pa kome ne bi prijalo? ;)
dusan.milenkovic:
Ma samo izbegavaj kineze. Em se nerviras za svaki kvar em na kraju izadje skuplje od renomiranog modela. Ince jedine 2 klase modela koje su mi bile zanimljive i kad sam solo su drift i crawler.... ostalo brzo dosadi.
grebic:
Drugari, to je ono sto nam je i trebalo da znamo... :)aplauz
Meni ove 1/8 masine izgledaju mnogo ozbiljnije. Do sada, do staze, mi nije ni padalo na pamet da kupim autic, jer znam da je bez iste sve bzvze... Ja, tacnije moj budzet, je pre za neku 1/10 la makinu, na struju. Pre svega zbog baterija, manje mase samog autica...a i ako ce to da bude klasa Nacionale...to bi bilo to. Nemam neke ambicije za takmicenjima i cudima, pre svega vise volim avione. Autic bi bio samo zabave radi. A i ako zazivi to oko staze, nadam se i lepom druzenju. Pored zvuka nitra, i cackanja oko masina, meni se i svidja ova nasa prica...Nema price oko konobarica, svalerki, utakmica, jagnjetine...posto je meni malo muka od tog svakodnevnog prostakluka. Kao da smo za taj jedan vikend u nekom normalnom svetu. Nisam primetio da se na nekom drugom mestu ljudi ovako pomazu. ()-() To je ono sto obecava :jaki:
Vaci:
Jao bre ljudi... ja pricam da nemam pare... sad me vec plasite, jer pocinjem da razmisljam o 1/8 truggy..... (___) ")
Isplati li se uzeti nesto u kitu, i gde ima to da se nadje? Pa da odma uzmem i motor i esc i servo koji mi preporucite.... ili ipak neki RTR? Uh, stvarno me plasite...
dusan.milenkovic:
Pa ako nemas nista za autic onda mozda bolje neki RTR. Ne moras odma 1/8 truggy... pocni polako.... 2wd 1/10 pa vidi kako ce da ide dalje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version