RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (8/93) > >>

ak:
Ne znam kako uspevas da izvuces 10-12 minuta iz mini kvada i tako malih propelera.
Kod mene je sa 1300-1500mah 3S vreme leta oko 4 max 5 minuta. Mada realno tih 4-5 minuta ga bas gazim, nagle promene pravca itd, to je valjda i poenta mini kvada doduse kad je FPV u pitanju.
Ako ti treba nesto za cruising bolje idi na neki kvad velicine 450 jer moze da ponese vise ako se odlucis da nakacis kameru od 200 grama a i stabilniji je.

mishko.bb:
350 koristim po neki snimak, 250 bi za kosenje trave i orezivanje vocki  ;namig (na kraju ce stvarno tako i biti).
Malo bi da se oprobam sa cvikama niskim letovima kroz sumicu...

mislim da je ovo sasvim dovoljna brzina  oo))

marko.jovanovic:
Ne znam ni ja nekada mi postane doasadno dok ne promenem bateriju.
Letim i ja tu i tamo ne uvek ali 50% vremena sa punim gasom...
Motori su baby beast V2 2150kv esc afro 12A. Motore sam video da pljuju po nekim sajtovima ali ja stvarno nisam imao nikakavih problema sa njima. Jesu malo sa luftovima ali ništa što i kod drugih motora nije toliko izraženo. Doduše na quadu nemam fpv opremu nego samo naze 32 i satelit reciever.
Jedino što je teško kod njega je baterija. Valjda zato što nemam svu opremu na njemu toliko izdrži. Naravno ne nosim ni gopro na njemu nego samo livada i akrobacije....
Valjda ću se uskoro iskeziti za neki fpv...

gizmo:
$12.99 frejm!!!!  (:sok:)

http://www.fpvmodel.com/tarot-200mm-mini-quadcopter-frame-kit-with-pcb-board-tl200a_g877.html

mishko.bb:
Moja konfiguracuja:

Motori:      Sunnysky X2204S X2204 2300KV
Frame:      H250 ZMR250 250mm Carbon Fiber Mini Quadcopter Multicopter
Kontroler: AfroFlight Naze32 Full Version FunFly Flight Controller
Propeleri:  Gemfan 5x3 Inch Plastic 5030 Propeller,
                 Gemfan 6045 Propellers
Stanica:    Spektrum
FPV:          FPV Combo Fat Shark - Attitude V2
Bat:           2200Mah 3S
ESC:          Nemam

Navigation