RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Mini Quad 250 FPV

<< < (91/93) > >>

marko.jovanovic:
Takođe bih skrenuo pažnju na antene.
Amoway kao i obično odlične antene međutim poželjno je ako nemate naručiti i ove plastične zaštit koje rade posao samo tako.
Nema više lemljenja i kidanja antena pri padovima, bar se meni nije desilo još. Ono što treba obratiti pažnju pri kupovini to je da postoje te plastike za leve i dese antene što od gore i piše moje su desne pa piše R
Slike u prilogu

Takođe bih preporučio odlične propelere a to su dal prop 5040x3 V2, fantastično izbalansirani, odličnan odziv na komandama, savitljivi i izdržljivi kao ništa, i što je najbitnije mnogo manje struje vuku iz baterija.
Pre toga sam vozio dal prop 5045x3 ali ovi su ih nadmašli, naravno ja vozim emax rs2205s motore.

MiljanIlic:
Koje propelere preporucujete za Mini Quad 210? Ja trenutno koristim Bullnose 5045 i vreme leta mi je oko 6-7min, u pitanju je miran let, bez mnogo akrobacija i slicno. Sada me zanima da li mogu da koristim i neke bolje propelere da dobijem vecu autonomiju, a istovremeno i zadrzim priblizno istu snagu i responzivnost.

marko.jovanovic:
Ja imam emax rs2205s 2300 KV motore i koristio sam dalprop 5045x3 skoro neuništivi propeleri ali vuku struje kao sam đavo.
Najbolje su se pokazali dalprop 5040x3 V2 neka srednja cena, odlična izdržljivost, neuništivost skoro slična ovim gore, izbalansirani su bolje i što je mnogo bitnije manje struje vuku. Tanji su dosta od ovih gore ali savitljivi i  izdržljivi.
Za koje god da se odlučiš od drugog nekog proizvođača gledaj samo da ne budu obični PVC nego da budu Glass reinforced polycarbonate jer je to što im daje neuništivost, savitljivost...
Čak i ako se savije krak samo ga vratiš iako je plastika pobelela neće otpasti.

MiljanIlic:
Videcu da probam te DAL-ove. Ovi vuku previse struje, a moji motori nemaju dovoljno snage za njih (1806 2600KV).

sasadjuric71:
Zdravo ljudi ,imam kvad dart 250,sa kontrolerom ARDUPILOT letim ja sa njim bez fpv opreme (porucen deo opreme ) .E sad posto mi trebaju neka podesavanja sa MISION PLANER- a ja nemam iskustva bas sa tim kontrolerom ,molim nekog ko hoce da pomogne  .Ko zeli da pomogne  neka posalje privatnu poruku preko foruma .POZDRAV. ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version