Naravno vec poznata marka pogotovo za ESC
imaju veliki izbor svih motora ,propelera....
http://www.maytech.cn/maytech/eng/default.asp Ko želi da pravi bilo koju vrstu multirotora od nano do teškaša sa ovim esc neće imati problema.Pošto sam imao problema sa raznim proizvodjačima i budzenja SimonK sa njima zbog lošeg hardvera nenormalno su se grijali tako da sam se na kraju odlučio za ovu verziju esc.Svi su sa SimonK softverom, hardver je odličan.Rade svoj posao za sve pare.Ja sam za hexu poručio ovaj
MT35A-OPTO-HS-MK (SimonK Firmware) ID6922998122400
cijena 12 dolara a na ostalim sajtovima se krecu od 30 era do 35 eura.
Naravno svu robu šalju DHL za 3 dana stize paket a postarina je 62 dolara...I expresnije i jeftinije i sa DHL-om od drugih snadbjevacha.
Cijene na sajtu nisu istaknute pa ih trebate kontaktirati i onda dobijete cijene.
Što se tiče esc rekli su mi da se sto se tiče kvaliteta hardvera idu ovim redom.
1.Harrier-EXtrem
2.HS
3.HS-V2
4.HE
Na mojoj hexi od 3.5kg sa KW2 motorima i 10x4.5 prop rade fenomenalno, vuku 8A po motoru naravno poslije letenja radna tem na nivou.
Citao sam na forumima da su sto se tice hardvera ova HS V1serija kao HK blue series oni se takodje mogu fleshovati sa SimonK.Ko voli neka experimentishe sa HK ovi su ispitani odavno a od nedavno i ja sam se uvjerio u njihov kvalitet.Sto je veoma bitno fetovi su svi N i realne su Amperaze provjereno u Alldatasheet bazi 50A max.
Evo par fotografija esc-a i josh jednom
za Maytec Electronics