Evo mene sa mojim problemom Sve je ok u simulatoru, svaki model ima razlike male u voznji ali ja ne mogu da nadjem ParkZone Archeraaaaaaa Sve sam skinuo, svaki update, pretrazivao model po model i nema ga. Kako vi imate tog Archera? Na verziji 5.0 sam, poslednji update. Ima Artizan...to je nekako po imenu slicno i po obliku ali nema Archera Ako neko moze da pomogne samo izvolite
Nikakav veliki problem… bio sam ubedjen da sam ga video na Phoenix-u, mislim na ARCER by ParkZone… evo sad gledam pregled aviona, ali ga stvarno nema ili su ga skinuli, sto ne verujem, sto bi !?
evo ti spisak svih letelica
http://www.phoenix-sim.com/models.aspAli, po meni najpriblizniji po velicini i najslicnihjih karakteristika, letnih je Trojan T-28 ParkZone, ne lici bas previse na njega kad ga gledas, ali to je negde to…
Uhvati se njega i udri, po njemu… Nikakve vetrove i zajebancije nemoj sad da ukljucujes na Phoenixu, to ces kad budes savladao osnovu….
Za pocetak, moj savet ti je iz xx puta samo poleces… da bi dosao do neba, napravis 2/3 kruga i sleces zilion puta, pod raznim uglovima, iz razlicitih prilaza pisti….
Kad sve to izvezbas, bez ikakve panike i sa puno sigurnosti u sebe, poleces, letis i sleces… spreman si za prvi let…
Obrati paznju na vezbu i na kontrole, kad avion ide od tebe i ka tebi… tu se debelo razlikuje… i to vezbaj…