Main Menu

Snimci sa infrared kamerom

Started by gizmo, January 09, 2015, 09:06:56 PM

Previous topic - Next topic

kole_niš

Osiguravajuće kuće to traže, radi procene bezbednost iinstalacija u većim fabričkim krugovima i objektima, kada se osigurava imovina od požara isl. Pogotovo u specijalizovanim institucijama, sa opasnim materijama, zapaljivim hemikalijama... E sad, iz vazduha, sigurno će imati smisla, pitanje je samo potražnje usluge, tj definisanost tržišta. Srećno!

danko

Quote from: cakra on January 11, 2015, 10:53:08 AM
Treba naci havarisan BMW x5 ili ostale premium modele-koji imaju ugradjene  Flir kamere...pa probati...:)
Ja prodao svoju za bagatelu pre par nedelja :)
http://www.ebay.com/itm/331406681496

gurman

Odlicno Dragane, svaka cast.
Generalno sam cuo da sa tim termalnim kamerama izvodjaci radova/investotori proveravaju energetsku efikasnost stanova. Da li je dobro odradjena termo izolacija itd..

Zelit ti puno uspeha i tom segmentu  (res)

igorpl

SAmo fali BMW X5  ništa više.
Pa na otpadu kada tražiš vijak od točka za BMW X5 udare te po ušima kao da si tražio menjač za punta a ne kameru da tražiš...
Joj što volem što sam PRIMITIVAN

banbo

Elem, kao i obicno uvek si bar par koraka ispred svih, svaka cast (res)
Make things as simple as possible, but not simpler.

duke

U Engleskojih ih koristi policija da bi pronasla uzgajivace marihuane,posto zimi stanovi u kojima se gaji moraju biti znatno topliji od normalnih stanova  (:sok:) tako da Gizmo daj im ideju pa ugovor pa na posao :) a u Zemunu ima sigurno posla  :big smile

gizmo

general

Der Glaube kann Berge versetzen. tasche iphone 6

igorpl

Možda je to bilo nekada ali danas se ta ista marihuana obično gaji u zatvorenim i izolovanim boksovima tako da nema šanse da ih na taj način provale.
Proguglajte malo
Joj što volem što sam PRIMITIVAN