RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Gmade R1

<< < (3/3)

dusan.milenkovic:
Elektronika samo na brzaka nabacana da bi se probao...

dusan.milenkovic:
Moram priznati da sa ovim matorim motorom jako lepo ide. Agresivan je na startu, za crawlera cak i brz.
Penje se bez problema
Eo kako to malo izgleda...

dusan.milenkovic:
I u sustini je ostalo samo da se lepo spakuje elektronika, i maska...
Ne svidja mi se kako izgleda u originalu.... Deluje mi ko da su ga deca pravila od lego kockica...
Kako sam jos uvek u potrazi za odgovarajucom maskom, probao sam kako u stoji od reely rockharda... I svidja mi se za sada...

Inace zelja je da nadjem pvc masku za Tamiya Subaru brat koji mi se mnogo svidja.... I da na kraju bude nesto ovako...

Sad... ostalo je samo voznja... U nedelju ide na cru ostalim sporacima, nadam se da ce i neki kvalitetniji vidoje da se napravi....

Toliko za sada, dalji utisci o samoj voznji slede..

dusan.milenkovic:
Prvi utisci... Nemam nesto preterano zamerki... jedina je da su amorti onako... osrednji... Nema stelovanja i to je to... Kako mi je ansman ESC crko iz cista mira, morao sam da stavim neki HITEC koji uopste nije za ovakav model... nema osetljivost na malom gasu, nema drag brake, i nema proporcionalni rikverc... Al sta je tu je... Potreban je mnogo jaci servo, 12kg je jedva okretao, i dobro bi doslo upravljanje i na zadnjim. Prohodnost, odlicna.

Za sad original maska dok se ne nadje neka pogodna...

Video iz voznje ce uskoro u drugoj temi.

dusan.milenkovic:
Zamenjeni amorti, ubacen quicrun 1060 wp esc, servo 20kg koji konacno moze da vitla kako oce, winch, ocekuju se metalni kardani i osovine, novi skid plate koji ce malo povecati artikulaciju i smanjiti torque twist, a poceo je i rad na novoj masci...

Ne treba mnogo modifikacija na masci koja je inace tamiya blackfoot extreme, sad se sprema za farbanje i polako se priprema scale rasveta.
Po izgledu ce biti pravi monster truck.

Nastavak sledi...

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version