ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

ELKTRO ZAVERA

<< < (9/10) > >>

Vaci:
Ako obratis paznju videces da kucam jako pedantno, sto nije tako cest slucaj. Takodje ces videti da negde ima odvojeno da li, a negde spojeno dali. To dal (uh pardon... dal') sam zaboravio, il (jao opet... il') je preskocila tastatura iili telefon ili sta god, mislim da nije tako strashno da je vredno pomena. A naravno da imas otkacotina koji ne znaju sta drugo da napisu nego da traze dlaku u jajetu. Al ako neko ne stavi nigde ni tacku, ni zarez, ni veliko slovo (a ima takvih), onda i mene izbiju ospice i batalim da citam.

igorpl:
Pusti ti to ovi su ozbiljni! :jaki:

misha:
hehe, u AMG sednem i ne mogu da stignem do Mirceta a da ne svratim kod Saleta u Novi Sad, i zadrzim se u kracoj i prijateljskoj poseti 5-6  sati dok se baterije napune. Opet bih pre stigao do Sente cak i da vozim Yugo 45. (onaj 65 necu ni da pominjem).

A zavere prave najvise oni koji o njima pisu da bi se promovisali.
Zavere nema, a kao sto neko rece, elektro pogon je verovatno pogon buducnosti, ali za sada taj koncept zbog velike cene nije opravdan.

igorpl:
Sve pod uslovom da ti je u jugu dobar akumulator pa može da upali na ovom vremenu..

ak:
Moze jedan predlog za administratore foruma. Da se ogranici maksimalan broj postova i/ili kucanih reci na dan po korisniku, jer ima nekih koji na svakoj temi otkucaju po disertaciju, diplomski rad ili mozda naucni, zavisno od fakulteta, ili dva.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version