Setup za Kyosho spree

Started by sablja1, June 02, 2015, 07:52:08 PM

Previous topic - Next topic

sablja1

Potrban mi je setup za Kyosho spree 1.2 m elektro varijanta. Ne znam koje bi odgovarajuce komponente trebalo upotrebiti. Svaki dobronameran predlog u vezi setup-a je dobrodosao. Naravno nista preskupo ne bi odgovaralo

batans

Evo sta je nosilo taj model. Dimond 2830, KV1240 (cini mi se), 210W. ESC 25A, LiPo 2200 mAh/20C. Model uopste nije zahtevan sto se snage tice. Ovo je bilo super, krilo a i tezina su takvi da je poletao sa betona posle 3-4m, sa trave 6-7m. Sve osnovne figure su mogle da se izvode uz negde ozbiljne korekcije jer je krilo ipak iz porodice Clark Y. Veoma brzo "napipa" termiku i onda gas na minimum ili vrlo cesto na OFF. Prosecan relaksirajuci let je bio izmedju 20 i 24 min. Mozda se moglo cediti jos ali je meni postajalo malo dosadno. Ako se na stanici postavi funkcija LAND, oba flapsa odu malo dole a horizontalac malo gore (ta postavka se mora testirati na nesto vecoj visini) onda je sletanje nesto usporenije, ma prava uzivancija.

Pozdrav, Bata

sablja1

Hvala Bato na informacijama, jedva cekam da ga opremim i poletim

sablja1

zaboravih , kojih dimenzija je bila elisa

batans

Ej, izvini, u frci sam ovih dana, teksam sada pogledao. Elisa je bila "slow fly", ona siroka 9"x3.8". Puno pozdrava.

sablja1

sablja1