Main Menu

djordjevicaca

Started by djordjevicaca, June 17, 2015, 03:13:20 PM

Previous topic - Next topic

djordjevicaca

Neko vreme sam na livadu izlazio sa "golim" koferom

a prošle nedelje sam rešio da upristojim kofer jer mi je to ipak hangar za quad  oo)) U startu sam kupio duplo materijala jer prvi put radim nešto ovakvo, radim ručno, bez cutter-a pa da se nađe.
Rešio sam da kofer ide u narandžastu 3D karbon foliju. Hteo sam da šaram malo i sa crnom 3d carbon folijom ali sam na livadi ustanovio da bi to bilo jako loše rešenje kad upekne sunce...  ")

djordjevicaca

Krajnji rezultat je

oo))  oo))  oo))  (yay)  (yay) 

Nalepnice su, prirodno, morale da se dodaju, a neke sam čak i isecao... ručno  :sljus

An-2 colt

Ja sam "kufer" uradio od OSB ploce od 10mm...Ispao je strava!Ubacio sam mu i led traku u poklopac kad se pakujem u sumrak, a napaja se sa Phantomove baterije.

djordjevicaca

Uuuu odličan "kufer"!  :)aplauz (res)
Ja sam hteo pravio nešto slično, da ne moram da skidam elise, ali imam 2 sa 2 prostora za rad. S obzirom koliki mi je "bojler" u poslednje vreme  :sljus ne bih uspeo to lepo da napravim, a i pitanje je gde bih mogao da držim toliki kovčeg sa blagom.
LED rasveta je lep detalj, svaka čast! :)

djordjevicaca

Stigao kum iz Pekinga i doneo svašta nešto...  oo)) :)aplauz (yay)

gerotmf

Taj 600mW predajnik super radi, imam isti na xiaomi yi povezan :)

A evo i moje kutije za zmr 250 fpv

i kad se skine alat :)

rajker

Putujuci kofer dobro opremljen  :)aplauz
Nije sramota učiti !!!

djordjevicaca

Uskoro u hangaru...  :)aplauz  :)aplauz  oo))   oo)) (yay)  (yay)

gerotmf

djordjevicaca

Da!  oo))

Ovih dana u jednom šopu po stvarno niskoj ceni!  :)aplauz
Moram da priznam da imaju extra popust!

Gabor

Lep model, dobar odabir!!!  (pijemo)

djordjevicaca

Puzzle  za duge zimske dane su tu :big smile

Sad da se prikupe svi potrebni CA  i Epoxy lepkovi... Oni u uputstvu navode nekih 4 vrste CA lepka i dve vrste Epoxy-a  mmmm
U domaćoj radinosti bi to moglo i sa jednom vrstom CA gela i belim lepkom umesto epoxy-a, pošto je nemoguće sve to nabaviti kod nas, a i u okruženju  :sljus

zajko

Savetujem... 1 mala tubica CA Gela i 1 pakovanje malog EPOXY 5min (ovo ima svuda da se kupi za male pare) i jedno veče za lepljenje i sastavljanje...
Kad se prosuši, drugo veče za ubacivanje motor/ESC/Servo i sutradan >fijuuu   (<--)
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

djordjevicaca

Zajko,

Hvala na savetu, 99,9% ću ispoštovati. Onaj 0,01% je da neću baš da da ga završavam za dva dana  :big smile

Vreme je sve lošije i lošije, a dani sve kraći. Treba nešto i da se radi od kad padne mrak, dok se ne ode u krevet. Osim da se prave sitna deca...  lol

zajko

To... na kraju, sto rece ... moze i bez da se prave deca   ;namig   samo zabave radi

Ali ako već imaš vremena i hoćeš da se igraš i uživaš u pravljenju... meni se J-3 svidja kad ima neku rasvetu... dok nisi poceo sa lepljenjem delova,
nadji nekgde neku sto tanju žicu i izvuci od mesta prijemnika do krajeva krila po 1 paricu, ali čelo kraja krila nit gore nit dole, izvuci gde bi zeleo landing light, kod njega lepo izgleda na 1/3 od trupa na napadnoj ivici krila, sad samo ne znam da li je levo ili desno krilo, mislim da je desno... na vrh RUDD i kod zadnjeg upravljivog točkića, a ja ti saljem LED (sa nosačem) landing BELO, desno krilo zelena, levo crvena, vrh Ruddera crvena, dno RUDD bela (ove dve bi trebalo da budu flashing, nisam siguran, ali mislim da imam i to)... na kraju lepo izgleda, ako se pedantno odradi, daje mu Scale fazon ..
()-()

https://www.youtube.com/watch?v=IiQIHvMN4uk

E sad.. lepše je kad je STROBO... ali... tvoj avion ipak spada u manjeg raspona.. pa će i ovo biti OK
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior