RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
bora61:
Verujem da je EGO , posle citanja ovih komentara , idejnog tvorca ovog bolesnog pravilnika, toliki da bi merdevinama
mogao da se popne sa Zemlje na Mesec.
Koliko je ovaj zakon u skadu sa onim u EU ?
Sava:
Da vidiš vraga kada profesionalne pilote koji lete iz hobija i modele nateraju da polažu ispit. Pa da vidiš vraga kada ga ne polože.
Što se tiče lađe, vraga netreba crtati, doći će on sam. Sumnjivi tipovi se već muvaju oko vode. :_D :pop:
bora61:
Jedno glupo pitanje.
Gde da nadjem na sajtu dcv-a knjige iz kojih ce biti pitanja ?
Milsim, da na vreme pocnem da ucim ili da upisem vanrednu skolu u Vrscu ?
batans:
E, 2012-ta u Subotici, oni koji su to videli pricace unucima, samo bojim se da to unuke nece interesovati jer to od sada pa nadalje u Srbiji ne postoji. Dobro, od prvog maja t.g.
Mislim, bilo bi posteno obavestiti ove ljude da se slucajno ne zapute opet put Srbije. Ruzno bi bilo da se mi "sairimo" nad njihovm mukom koja bi ih zadesila.
A i ove slike iz danasnjeg ugla, bogami pljustale bi prijave. Zato u pamet se modelari.
U novosadskim modelarskim kucama se cuvaju fotografije oceva, modelara sa svojim rukotvorinama iz 1948. E sada ce samo to i ostati. Kako su se moderni internet-modelasri docepali tastature i po njoj se besomucno i nepromisljeno nalupali, od modelarstva ce ostati samo slike.
Sava:
Nažalost, Bata je u pravu. Prestaćemo da postojimo, a i ovako nas je bilo za pod jednu šljivu. Verovatno će se ugasiti i ovaj forum jer će totalno izgubiti svrhu.
Posmatram ove modele što sam ih godinama stvarao i već vidim da će samo prašinu skupljati jer mi se nije inatiti sa bilo kime i leteti ih. Naravno da već sada prestajem praviti bilo šta od modela aviona. Izgleda da sam se na vreme setio brodova, bar dok se još neko i njih ne seti. (nene) mmmm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version