Main Menu

topolov sper 3 mm

Started by bjanko, January 30, 2016, 08:06:11 AM

Previous topic - Next topic

bjanko

Jel ima negde u Beogradu topolov sper od 3 mm.Od 4 mm ima na vise mesta, ali jeli mozda neko kupovao ili zna gde ima od 3 mm da da bilo kakvu informaciju

Hvala na pomoci

Decky

young

Ako ti ne trebaju jako velike dimenzije tog špera, onda možeš potražiti taj šper u prodavnicama.
Naime gajbice u kojima se doprema pojedino voće su upravo od topolovog špera i to 3mm debljine.
Te gajbice se obično nakon slaganja u rafove obično bacaju tako da... :)
Druga stvar je ako ti treba brezov šper.

alzo

Jaf ima dobar izbor,svojevremeno sam hteo da kupim neku egzotu za neki instriment ali problem je sto prodaju samo na cele table,ne seku i ne rade subotom tako da bi trebalo da uzmem godisnji da odem do njih i ponesem testeru  (work),nema sanse da celu tablu spakujem u auto.... bar je tako bilo mmmm

Sava

Nekako jesenas sam bio kod njih i kupio topolov šper debljine 3 mm. Vrlo ljubazne prodavačice su mi odradile ceo posao. Imaju savremenu opremu za rezanje. Prodaju celu tablu.  Moje je bilo da im dam potrebne dimenzije, a oni su sve izrezali i smestili u auto. Naplaćuju rezanje po dužnom metru, nešto simbolično da baš nije besplatno. Sve u svemu, veoma poslovno.  :big smile
ex pseudonijum: licider

bjanko

Hvala puno na info svima  (pijemo)