RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Sig Ryan STA
coka:
Nakon skoro tri meseca provedena u Africi, doslo je vreme da napisem izvestaj o poslednjim radovima koje sam zavrsio.
Slike vise ne mozete videti, ali ko je pratio postove, verovatno se seca da sam posao na krilima zavrsio do medjusobnog sklapanja polutki krila.
Plasticne pokrivke stajnog trapa zavrsio sam sa ne bas preterano puno slika napravljenih u toku radova.
Problemi sa photobucket-om su poceli a kolicina cianoakrilata koji je preostao, bila je skoro na nuli.
To sto slike ovoga posta nisu vise vidljive, poprilicno me obeshrabrilo, jer uzivao sam ponekada da se vratim u nazad, procitam tekst, pogledam slike...o ovom projektu koji sam izradio tokom 5 meseci provedenih na dve lokacije u Africi.
Bilo kako bilo, idemo dalje i ne osvrcemo se na probleme.
Kako to u Africi kazu "pusti neka briga ode nizvodno"
coka:
Sama konstrukcija aerodinamickih pokrivki je delovala podosta mekano.
Konstrukcija koju sam postavio unutar se nazire na sledecim slikama.
coka:
Kako to izgleda kod pravog Ryan-a
Nikada nisam bas mario za ofucanim izgledom aviona. Zato na svojim modelima nikada nisam pravio vedering, jer mi je zelja da avion izgleda kao kada je izasao iz fabrike.
Dakle, na mom Ryan-u aerodinamicki poklopci stajnog trapa, t.j detalji na njima, nece reprodukovati ovaj izubijani izgled.
coka:
Za sve drugo, trudicu se da bude sto verodostojnija kopija....
coka:
Tockovi koje sam poneo, mojom greskom, bili su potpuno neodgovarajuce velicine, a izrada modifikovanih nogu stajnog trapa tek predstoji.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version