Ovde svi gledaju na svaki gram, pa taj frame carbon/alu ne dolazi u obzir, najbolje se pokazao original inductrix pošto je i najlakši.
Spremamo se i na vanjske trke - kad zatopli, tu več dolazi u obzir jači i teži 90mm ili 120 mm frame sa 8.5mm motorima.
Leteli smo i po dvorani sa mojim frankenstein 90mm banggood frameom sa fpv kamerom - več sam postovao slike ovde, i ubrzo ti postane dvorana premala, zbog težine quada sa fpv i baterijom od 250 mAh ima veliku inerciju i moraš puno ranije da počneš da skrečeš.
Što se tiče 2 kraka, quad malo izgubi na stabilnosti a pridobije na dužini leta, ali to nije uopšte bitno kao što vidiš trka traje minutu/dve. Ja lično nisam probao sa 2 kraka, pošto još čekam neke malo jače motore - naručio sam chioli 0615 i neke insane od inductrixa .. možda su čak jedno te isto
Valjda su se najbolje pokazali MMW 17kkV motori ali sam to saznao tek kad sam več naručio druge.
Kod svih jačih/bržih motora se quad prvih 15-20tak sekundi trese malo više zbog nemogučnosti nameštanja PID-ova na originalnom FC, posle se umiri i sve ide ok.