RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2017.

<< < (14/24) > >>

Rale:
Predivni snimci. Vidi se da uzivas.
Ni kisa, ni vetar, a ni 35 stepeni, ne mogu ti nista  :)aplauz
Kada bi mogao da mi prebacis malo tvoje energije, bilo bi jako dobro.

Pozdrav, Rale

mikiroy:
Koja kamera je na modelu?

Nenad Miklusev:
http://www.chucklohr.com/808/c16/

trivajuve:
Drage kolege,što se tiče članarina za ovu godinu,bićemo u mogućnosti da je napokon platimo i da za to dobijemo odgovarajuću potvrdu odnosno overene članske knjižice.Naravno u pitanju je aeroklub na Čeneju,mestu gde se okupljamo i družimo.
Članarina iznosi kao i prošle godine 1200 RSD.U razgovoru sa gospodinom F. Nađbabijem sam doišao do saznajna da klub ima konkretnije namere(sad videćemo vremenom)da se neke stvari pokrenu a sa tim u vezi je i pitanje članova svih segmenata aerokluba koji bi po zasedanju skupštine koje je zakazano za 2.8.2017. trebalo da se upišu u matične klubske knjige...
Kako se navodi trebalo bi da se urede neki delovi kluba kao i lokal u kom su se svojevremeno naše starije kolege okupljale,sa ponudom osvežavajućih napitaka i tome sl...
 Ovom prilikom bi zamolio da se na ovom delu našeg foruma jave zainteresovani za plaćanje članarine za ovu godinu ili na moj PM kako bi znali o kom broju se radi.U suštini sve je po starom što se košenja tiče,mada se opet spominje i mogućnost održavanja tog dela piste od strane kluba ali o tom potom...
Pozdrav...Neša...

Gabor:
Nešo, na mene računaj obavezno. U subotu sam bio u prolazu i stao sam da probam jedan model i video sam da ta terasa se sređuje polako. Postavljene su ograde i nešto je i farbano. A vidim da i dzak za pravac i jačinu vetra je zamenjen na krovu hangara   ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version