Ja bih jos pokusao nesto da uradim (to sam uradio kod sebe i skoro resio problem) pre nego bacis u smece uredjaj. Necu da tvrdim nista ali postoji mogucnost interferencije koju ESC i/ili motor(i) stvaraju tako da se kamera zaludi.
Naime meni se to desilo kod (druge po redu) jeftine kineske kamere (one koja je kao USB flash). Sve je OK dok ne dodam gas. Kada dodam gas slika krene da luduje toliko da je snimak za smece.
Kako sam resio problem: Faradejevim kavezom. Jednostavno sam umotao kamericu u foliju od cokolade toliko da joj je virilo samo socivo. Gotovo potpuno sam eliminisao problem.
Elem, mozda kod tebe ta iterferencija (koja je razlicita u zavisnosti od gasa koji dodas i (verovatno) od napajanja samog ESC-a, tj baterije), izazove efekat prekida signala/rada kamere. Dakle probaj da umotas citavu kamericu (osim antene i sociva) u alu foliju pa probaj - to ti je bar prosto i brzo. Ako se bojis da ne napravis kratak spoj (posto vidim da su svi kontakti na izvol'te), prvo umotaj sve u selotejp pa onda u alu foliju.
Intereferncija je zajebana stvar, koju sam ja ignorisao sve dok se licno nisam suocio sa njom.