RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
AEROKLUB "UTVA" PANČEVO
Stanko BG:
Da, da.
Sve se slažem. Ovaj Max, sada pali uvek na prvu i to isključivo rukom. Divota jedna od motora!
Lale, ili ti Vladimir Janković bavi se već godinama obnovljivim izvorima energije:
http://communications.rs/serbia-goes-green-2017-vladimir-jankovic-stanovnistvo-nema-interes-za-koriscenjem-obnovljivih-izvora-energije/
Mnogo je uložio truda i novca, a država nema sluha za njegove vizije, kao ni za mnoge druge pametne ideje.
P.S.
Boletov i moj Eagle 2 kupljen je, takođe, kod njega - pre dvadeset i kusur godina...
bora61:
--- Quote from: Stanko BG on May 29, 2018, 10:02:22 PM ---Hvala na pohvalama - živimo za ovaj hobi, što se može i za tebe, Gabor, reći. Baš sada gledam snimak Top Flite Thunderbolta i uživam. Prelepa ptica. Svaka ti čast za celokupan doprinos modelarstvu u Srbiji.
--- End quote ---
Komso,
seti me se ponekad :)
Stanko BG:
Evo, iduće nedelje je takmičenje. Subota, možemo poći zajedno, Boro :mhm
Stanko BG:
U iščekivanju zvaničnih vesti sa Drugog državnog prvenstva u kategoriji F5J jedrilica, želeo bih da se zahvalim svima koji su danas bili na našem aerodromu u Pančevu i ulepšali prelep letački dan svojim učešćem.
Kao sudija, mogu da pohvalim i kolege sudije i drugare iz kluba, ali i takmičare koji su se borili svim svojim snagama, čak i posle otkaza i posle padova, na suncu koje je, afrički vrelo, opasno izgorelo moj vrat, iako sam se mazao zaštitnim faktorom 50. Sreća, sina Marka sam namazao detaljnije nego sebe :)
Imam samo jednu sliku sa današnjeg skupa - videli ste me da sam trčao i nisam stajao pa ne stigoh malo i da slikam, ali, znam da će drugari iz kluba pripremiti lepe fotografije i video snimak sa današnjeg takmičenja. Ako neko ima neke slike, stavite ovde, slobodno, a možete i u onaj post na kome je takmičenje objavljeno...
Dajte malo da vidimo kako smo se danas proveli... ;namig
Pozdrav od Makija i mene...
guga:
Stanko savršeno si odradio posao....Nisam stigo da ti se zahvalim pa eto ovako.Jos jednom da čestitam pobednicima kao i ostalim učesnicima,a po gotovo našim juniorima koji i pored pehova su nastavljali takmičenje.sto se tiče slika čim se Miloš oporavi i montira kačimo.Danas mi je treće mesto promaklo za milimetar sledeče bogme ne..........
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version