RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

AEROKLUB "UTVA" PANČEVO

<< < (11/23) > >>

stevapn:
Ako se organizuje tamo, slobodno ga nazovite Prvenstvo BG-a u nečemu. I onako niko nije došao od Paraćina, pa na dole. Možda je bolje razmisliti o Trsteniku ili Kruševcu? Znam da u KG, KŠ, NI, LE, ima ljudi koji lete jedrilice, pa daj da se nekako i oni uključe. Kako god okreneš, trošak dolaska, za one koji nisu iz okoline, nije mali.

SABURO:

--- Quote from: stevapn on June 10, 2019, 01:12:52 PM ---Ako se organizuje tamo, slobodno ga nazovite Prvenstvo BG-a u nečemu. I onako niko nije došao od Paraćina, pa na dole. Možda je bolje razmisliti o Trsteniku ili Kruševcu? Znam da u KG, KŠ, NI, LE, ima ljudi koji lete jedrilice, pa daj da se nekako i oni uključe. Kako god okreneš, trošak dolaska, za one koji nisu iz okoline, nije mali.

--- End quote ---

Što da ne, mozda Jagodina, Ćuprija, Paraćin, Trstenik itd.. nije loša ideja.

guga:
Moglo bi neko nezvanično ove godine predlog gospodina Steve i uvaženog Saburoa.Sto se mene tiče iz sveg srca podržavam predlog,i želja je moja a verujem većine da se pomerimo iz pozitivne 0.

SloMi:
I pored svih ovih pohvalnih komentara ostajem pri tom da ovo takmicenje nije ispunilo uslove da se zove državno prvenstvo Srbije. Postoji FAI koji propisuje na engleskom jeziku pravila takmičenja F5J, postoji pravilnik na srpskom jeziku o F5J za naše uslove, postoji Opšti sportski pravilnik VSS koji definiše uslove za Državno prvenstrvo (Državna zastava, intoniranje nacionalne himne, itd). Mnogo toga nije ispoštovano, i sada su svi zadovoljni. Divno! Državno prvenstvo mora da ima takmičarski žiri koji kontroliše da li se sve odvija po programu. Ja ni sada ne znam ko je bio u žiriju, ili ga uopšte nije bilo. Pa to ne može tako da se radi... Ili možda može, jer očigledno da većini to ne smeta.

Pa kada će biti bolje? Neće vala ni za 10 godina, možemo se kladiti. U međuvremenu ićićemo u inostranstvo da se takmičimo... ili se više nećemo takmičiti. Na ovom takmičenju jedino kuvar je potpuno zadovoljio...

Najzad hoću da vidim od žirija potpisan izveštaj o rezultatima. 

SloMi:
I znate šta?

Nije ovde niti igde u svetu merodavna većina da li se slaže ili ne. Ako postoje pravila moraju se poštovati. Nije ovo politička tribina,
ili vlast  za koju pravila ne važe, Ako mislite da jeste tako nemojte očekivati da će drugi hteti to da prihvate... Postoje i konsekvence
za to ...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version