RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Posle 3-4 godine - eto me nazad - par pitanja
marko.jovanovic:
to da ih koriste za šverc i izviđanje to je tačno (kada prenese samo 500 gr praha on je na konju)
E sada što ih ne skidaju to je naš problem....
dusan.milenkovic:
Problem je sto ovakvi novinski textovi, bazirani na izjavama ''strucnih'' pojedinaca, dovode do toga da ionako ogranicen narod i vlast pocnu jos gore da gledaju na multikoptere...
alzo:
Tacno je da ovakvi tekstovi ne idu u korist multikoptera ali ne treba zaboraviti da je ovo ipak tekst o pogranicnom podrucju tako da tu i balon, pas ili golub mogu da budu bezbednosno interesantni i mogu da se zloupotrebe ::)
dusan.milenkovic:
Uvek racunam na ogranicenost ovog naroda.... Vozili smo crawlere ispod mosta na adi sa nbgd strane, matori nam je zvao muriju jer ''se tu motaju neki sa dronovima''.... Srecom panduri bili normalni, cak se raspitivali gde i sta da nabave...
alzo:
Nisam jos cuo da je neko kod nas stradao od kvada i da su opasni po zivot....pa pre moze neko da me ubije na keju bajsom ili rolerima nego da me pogodi dron u glavu a za bajs i rolere nema ni polaganje ni registracija a voze klinci ko manijaci...ma nema frke sa policijom dok niko nje ugrozen
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version