RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Posle 3-4 godine - eto me nazad - par pitanja

<< < (6/7) > >>

dzoni:
Mislim da policija trenutno ima nadleznost samo po clanovima vezanim za ugrozavanje bezbednosti, ometanja reda i mira, itd...

Trenutno sam u kontaktu sa komsijom koji leti airbus BG->NY. Ima dosta nelogicnosti u svemu sto su oni doneli sa pravilnikom (dcv) i on se trenutno raspituje a i ja.

Kazna me generalno ne brine ako naletim na nekoga kome se ne svidi prica, vise me zanima da l' pada konfiskivanje letelice trenutno.

dzoni:
I sta, po ovom textu, fantomima prevoze migrante preko granice? :D

alzo:

--- Quote from: dzoni on June 05, 2018, 10:32:03 PM ---Mislim da policija trenutno ima nadleznost samo po clanovima vezanim za ugrozavanje bezbednosti, ometanja reda i mira, itd...

Trenutno sam u kontaktu sa komsijom koji leti airbus BG->NY. Ima dosta nelogicnosti u svemu sto su oni doneli sa pravilnikom (dcv) i on se trenutno raspituje a i ja.

Kazna me generalno ne brine ako naletim na nekoga kome se ne svidi prica, vise me zanima da l' pada konfiskivanje letelice trenutno.

--- End quote ---

Mislim da mogu da ti oduzmu litelicu samo ako je predmet krivicnog dela ovako mogu samo da napisu nekakvu kaznu.

marko.jovanovic:
Drugar iz NS-a je na poziv jednog od investitora pre donošenja ovog pravilnika snimao njegovu zgradu radi reklame, jer se duže već bavi ovim poslom. Zgrada je bila preko puta Suda u Rumi, odmah je došla policija i oduzela mu svu opremu i poslala u odeljenje za visokotehnološki kriminal. Letelica i oprema su vraćeni ali tek posle ohoho vremena. Naravno sada sledi tužba jer je imao registrovanu firmu za snimanje, ali ko će se sa državom izboriti a i  pogubio je lepe poslove, morao da kupuje letelicu da bi nastavio sa radom.....

dzoni:
Znas li koji je razlog takvog postupka? Verovatno je proizvod letenja pored drzavne institucije, ali sta mu je u "optuznici"?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version