Otvoreno prvenstvo Vojvodine i Srbije 2019

Started by Milos 94, February 20, 2019, 05:57:33 PM

Previous topic - Next topic

Milos 94

Polako se približava termin takmičenja a još nismo ni sabrali utiske od prethodnog ... Pozabavili smo se mi  u RC sekciji AK ''Utva'' Pančevo kako da još više doprinesemo razvoju ovog našeg sporta. S tim u vezi rodila se ideja da se okviru već postojećeg takmičenja F5J održi takmičenje i za juniore.
Ima u našem klubu nekoliko klinaca koji imaju povećanu količinu takmičarskog duha pa zašto im ne izaći u susret. A voleli bi da odmere snage i sa nekim drugim klincima iz drugih klubova.
Propozijcije su iste one koje su važile prošle godine za seniore osim što se leti u 3 turnusa bez fly-off-a. Za početak im je to dovoljno.

Dragi roditelji, svi vi koji imate nekoga u familiji, komšiluku ili bilo gde, ko se ne stidi da kaže da je junior i pri tom nje stariji od 180 meseci povedite ga tog dana sa sobom i neka zaista uveliča ovo naše takmičenje.

stevapn

Milos 94

SloMi

Vidim dosta novih ideja u raspisu za ovogodišnje RC takmičenje u Pančevu, Jedno od njih, ne i najvažnije, je paralelno takmičenje juniora i seniora. To mi nije baš najjasnije: da li se svi takmiče po istim pravilima ili juniori imaju neka druga pravila_

Drugo pitanje je po kojim se pravilima takmiči? Po pravilniku VSS? Gde to može da se pročita?

Milos 94

Zbog povećanog obima poslovanja u firmi, nisam u mogućnosti da preuzmem obaveze oko organizacije ovogodišnjeg takmičenja.

Za sva pitanja, predloge i obaveštenja obratite se kolegi iz kluba Damiru ili predsedniku kluba Siniši Šijačiću.

Kontakt:

+381 061 20 48 336

damirbeli@live.com

SloMi

Izvini Miloše, pitanja nisam uputio tebi već organizatorima takmičenja koji se ovde oglašavaju, pod topikom Otvoreno prvestvo Vojvodine i Srbije 2019. Ako odgovore na moja pitanja treba da tražim telefonom  onda zaboravite da sam nešto pitao ...

guga

Postovanim clanovima foruma.
Zelim da naglasim da se organizatori do sada nisu zvanicno oglasili na ovom forumu,vezano za takmicenje i kriteriume,trenutno tacnih informacija nema.
Sve informacije vezano za takmicenje ce blagovremeno,kad budu usaglasene,biti objavljene na forumu.
Ja molim clanove foruma ,kao i clanove aero kluba, da bez moje saglasnosti ne ostavljaju moj broj telefona.
Pozdrav.

Milos 94

Kao autor ovog topika izvinjavam se:

- što sam odgovorio na pitanje na mom topiku i uputio na pravi kontakt za sve u vezi takmičenja

- što sam objavio podatke već objavljene u biltenu na zvaničnom sajtu VSS

Kako ovaj topik nema više smisla, a u nadi da će se novi na istu temu uskoro otvoriti, molim moderatore da obrišu ovaj topik.