Main Menu

NAREZNICA M2

Started by Stanko BG, December 08, 2018, 03:14:59 PM

Previous topic - Next topic

Stanko BG

Svako je imao priliku da se susretne sa problemom narezivanja navoja M2 na pushrod. Taj navoj nalazi se u svim evropskim klevisama - nije slučaj sa američkim proizvođačima kao na primer, Du Bro i Sullivan.

Bole i ja smo barem sto puta imali potrebu za ovom nareznicom i nikako nismo uspevali da je pronađemo. Šta smo sve pokušavali, samo da se setim... tražili smo na Kupujem-prodajem, Limundu, Kupindu, u Halo oglasima, na E-bay-u, po kojekakvim prodavnicama i, uvek na kraju tog alata nema, ili treba da se naruči. Već šest meseci intenzivno tragam za ovim:

Danas, najzad, pronađem sasvim slučajno, alatić u jednoj gvožđari, u kojoj sam uvek kupovao vijke za automobile i kojekakva čuda. Nije mi nikada palo na pamet da oni možda imaju rezni alat... U pitanju je gvožđara "Giovani" pored Kalenić pijace. Kome treba ovaj alat i još mnoštvo vijaka i navrtki neka poseti ovo mesto:

https://auto-kljucevi.com/o-nama/

dusan.milenkovic

Upravo si mi ulepsao dan. Isto ko ti jurim m2 i m3 i ureznice i nareznice... Sto je najgore malo malo pa idem do djovanija al mi nikad nije palo na pamet da ih pitam

Stanko BG

Mnogo mi je drago da se još neko raduje koliko i ja  oo))

dejan_ts

Dzaba vama velikog grada kad sitnog alata nema u prodaji ,ovde kod mene ima svega i svacega pa nije problem nabaviti takve stvari

dusan.milenkovic

Nikad necu prezaliti set nareznica-ureznica od 2 rublje.... Ono kamen rezalo...
Danas bio do djovanija i aj kao da uzmem neke srafove sto mi trebaju za novi projekat... m2,5x30 je 20 din komad..... Cekacu sa alija 50kom za 1.68$...