III RC SKUP VALJEVO LYVA Divci 2020

Started by rajevic, May 25, 2020, 09:39:38 AM

Previous topic - Next topic

Miki Va

Zelim da se zahvalim svima koji su odvojili vreme, dosli na nas skup i svi zajedno se super proveli. Vreme nas je posluzilo i mislim da je bilo manje vise sve ok.Ostaje zal za nekim clanovima koji su bili u najavi pa odustali , ali boze zdravlja dogodine ...

Na donjem linku imate slike u punoj rezoluciji (skroman doprinos mog sina ovom skupu  :mhm) ,  pa ih mozete skinuti i po zelji napraviti i bilborde ako treba jer ima zaista odlicnih fotki .

Veliki Pozdrav Miki
https://wetransfer.com/downloads/a2ea796fb0f4cefb74ab2bd98e3a53ee20200628121054/acefb1

Stanko BG

Za one koji nisu bili na skupu, ovde ima ponešto zanimljivo da se vidi. Oprostite ako ima grešaka u snimanju, ali volje ima na pretek. Bora i ja se navikavamo na novu kameru... (photograf)

Stanko BG

Quote from: Miki Va on June 29, 2020, 04:08:11 PM

Na donjem linku imate slike u punoj rezoluciji (skroman doprinos mog sina ovom skupu  :mhm) ,  pa ih mozete skinuti i po zelji napraviti i bilborde ako treba jer ima zaista odlicnih fotki .

Veliki Pozdrav Miki

Miki, tvoj sin je apsolutni genije. Negujte tu njegovu iskru. Uspeo je da me fotografiše i napravi remek-delo koje u sebi nosi čitavu ovu našu modelarsku, pa i egzistencijalnu suštinu. Bukvalno vidim redove romana "Mali princ", kada se gledam u ovoj divnoj fotografiji. Svaka mu čast!

P. S.

Stavljam je na desktop. Preosetljiv sam na umetnost. Svetlost, kompozicija, sve je savršeno...

Miki Va

Hvala na lepim recima , i ja mislim da ima oko za dobru kompoziciju i retko koristi automatiku uglavnom sve podesi manuelno. Drago mi je da smo i na tom polju doprineli da vam skup ostane u lepom secanju i ovekovecen lepom fotkom  (pijemo)

drjack

batans

Kako drugacije nego se pridruziti svim ovim pozitivnim komentarima i utiscima. Nije moglo bez ozbiljnog truda i rada a rezultat je bio sjajna organizacija, gostoljublje, srdacnost i najjednostavnije, dan za pamcenje. Uz najbolje zelje aeroklubu Valjevo, Bata Stepanovic.

r-xx

Najbolji gulash koji sam u zivotu jeo...       (<--)    (<--)    (<--)

trivajuve

r-xx

Jeo sam i pasulj, ali gulash je bio van konkurencije, ali generalno sve modelarske klope su bile posebno ukusne, naravno uz sve pohvale za sve ostalo...        ")    ")    ")

DjSimke

rajevic

Dragi prijatelji modelari, vazduhoplovci kao što sam pisao u prethodnom postu da ne bi gušili temu sa pojedinačnim fotkama i klipovima većina materijala je pristigla i isti možete pogledati na našem sajtu sve kompletirano upakovano...

https://www.aeroklubvaljevo.com/treci-skup-modelara/

Hvala Vam još jednom  (res)

VEDRO  (<--)

Jedrilicar

Prelep aerodrom, dobri ljudi, domaćini...
Ugodili nam, ne žaleći trud.
Hvala što ste učinili da nam budu puna srca i pune misli, za duže vreme.
Pozdrav za Valjevo i Valjevce.
Svaka vam čast.