Main Menu

Ama bas sve sto jedan pocetnik moze da pita!

Started by magic, October 13, 2009, 11:00:30 AM

Previous topic - Next topic

nedbojsa

Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

firebird

A sto ne bi za pocetak u'fatio mamu i tatu za ruku, odveo ih u najblizu kinesku radnju i da ti kupe neko helikopterce ili ako imas srece neko avijonce , moze i ono na pracku, pa kad se sit izigras i porastes i naucis da citas onda poslusaj lepo ScipioMject ili ovde na forumu kreni da citas sve redom i sve ce da naucis pa posle neces da postavljas ovakva pitanja jer ce sve da ti bude jasno.   ;namig

Nikola1234

Sta je p-rop?
planirao sam da ga napravim od stirodura

Cvrc

Saka

Quote from: zajko on October 24, 2014, 09:41:15 PM
A jel si ti to poceo da sklapas avion od Prop-a, pa ti fali samo avion i skretalice… daljinac moze bilo koji… za pocetak moze od klime ili TV-a  (___) (___)

Hahhahah ulepsa mi dan :-)

misha

Quote from: zajko on October 24, 2014, 09:41:15 PM
A jel si ti to poceo da sklapas avion od Prop-a, pa ti fali samo avion i skretalice… daljinac moze bilo koji… za pocetak moze od klime ili TV-a  (___) (___)

ZAJKA za predsednika

rajevic

Auuuuh sit sam se ismejao  (yay)  :_D  :_D  :_D

Stefan KiM

Poceo sam da pravim avion f 16 evo linka https://www.youtube.com/watch?v=HDwrM0M3Spo ...Interesuje me koji je motor koristio,i koju elisu.Dali da ga napravim od stirodura ili nekog drugog materijala???

tibeteagle

Na osnovi video klipa niko ne može tačno da to kaže, osim njega ako ga pitaš na Youtube-u.
Stirodur ploča, Depron, Izoflor od 6mm su svi jedno te isti EPS penasti materijali.
Ako stigneš do ozbiljne odluke da napraviš i kupovine delova, onda ovde pitaj ponovo za odgovarajuće veličine delova kao motor, elisa, regulator i LiPo akumulator, koji bi bili najbolji za ovu vrstu modela. Možda neko zna.
;namig