ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Pracenje stanja baterije
magic:
Eh ti "eksperti za marketing". Zorane naravno da im je palo na pamet da ubace sve te funkcije, ali prvo treba svi da pokupujemo ovu tehnologiju pa ce tek onda da izbace "novu", a mi svi ko ovcice ... Pogledaj sta je Dule okacio vezano za nove Hitec stanice i videces, gle cuda, upravo to o cemu si pricao. Trenutno se Horizon Hobby (Spectrum i JR) sepuri neverovatnim rezulatatima i sigurno im jos ne pada na pamet da ubace i to, ali za jedno godinu dana ...
Samo da podsetim da kada se pojavio CD (1984?) bio je spreman i DAT (digital audio tape) kasetofon ali su genijalci odlucili da malo sacekaju i u stvari ubili, za ono vreme krajnje zanimljivu tehnologoju.
poz
Yu-men:
;namig
Spravica je stigla i radi odlicno. (yay)
Montirao sam je na EasyStar-a ispod levog Krila, i alarm se cuje sasvim dovoljno pri radu motora.
Takodje i svetlosna signalizacija se vidi po danu dovoljno dobro, a predvece izgleda extra. :)aplauz
Jednostavno se montira a odlicno sluzi, za te pare skoro se ne isplati meriti vreme. lol
Moja topla preporuka za sve one koji pocinju sa ovim hobijem (a i onima koji se vec bave njim).
zgrujic:
Gde i kako si ga montirao?
Yu-men:
;namig
Moze druze preko kabla za balansiranje (ima dzek u paketu, i dovoljno dugacak kablic) ili direktno na napajanje + i -.
Ja sam ga povezao preko napajanja na dzeku koji se nalazi na ESC-u, zato sto na kablu za balansiranje baterije drzim HXT Lipo Monitor 3S.
I jedan i drugi su montirani na spoljnoj strani EasyStar-a (ispod krila zbog sunca) pomocu obicne gumice i predvece sija ES kao jelka. lol
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version