EASY STAR MULTIPLEX TUNING VERZIJA NAJPOPULARNIJEG POCETNICKOG MODELA

Started by enes, March 26, 2009, 09:12:56 PM

Previous topic - Next topic

enes

velki pozdrav svima htio sma svima predstaviti moju verziju easy stara od multiplex u koju sam ugradio brushless impeller motor 250 Wati sa lipo 3 celij 2500mAh baterijom!sa ovm pogonom model ima oko 500 grama potisak na ukupnoj tezini od 800 grama! sto je vise nego dovoljno ako se uzme u obzir da originalna verzija ima permax motor i max. snagu od 70 wati!ne samo sto ovaj pogon ima veliku snagu vec i super zvuk i veliku brzinu!tako da ovaj model i nije vise dosadni trenazni model vec i jet-akro model!uverite se sami ovde moj link na youtube! http://www.youtube.com/watch?v=SDsNKuf8tmk
ps.tog dana kad sam pravio 1 let bilo je jako nevreme sa veoma jakim vetrom sto se i na videu vidi!

Yu-men

:)aplauz :)aplauz

Sto si cicija, :hehe
pa daj jedan krug i malom Pilotu.

Omasio si ali nema veze Administratori ce to da rese, temu si trebao u "ELEKTRO MODELI - GENERALNO >>>TRENAŽNI MODELI" da postavis.

Inace lep ti je video a i ES.
Pozdravi mljadjeg pilota i cuvaj se, kako je mali poceo  oo)) brzo ce on tebi da otme EasyStar-a. lol

Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)

bane

nebi ni pogledo do kraja da nisam ocekivao da ti mali otme komande a hoce vrlo brzo

enes

hahhh   bane mali jekatastrofa nit mogu sta napravit nit sklopit a bogami i kod letova imamo problema evo bas danas dok sam leteo morao sam da mu prepustim desnu stranu daljinca i da daje gas inace samo sto nebije heheheh!pozdrav  (<--)

bane

Moja je sica jos mladja al se  iskreno nadam da ce imati interesovanje za modelarstvo kao tvoj indijanac.

Pozdrav!

enes

pozrav uskoro pripremam novi video na youtube
koliko mogu primetiti bit cu 1 koji je jednu jedrilicu prepravio u jet model rec je o easy gleader pro u koju sam ugradio brushless impeller motor koji ima oko 600 wati i potisakod 1,2 kg.i koji dobija snagu o lipo baterije 4000mAh 11,1 V! i ako je rec o veoma snaznom motoru i  bateiji tezina jedilice je ostala ista kao i kod originalnog modela oko 900 Grama!uskor ce bti detaljnije sve opisano uz slike a i video! pozdrav svima