Savski nasip - po paklenoj vrucini i

Started by shelle, May 10, 2009, 10:24:31 PM

Previous topic - Next topic

shelle

Slike i video snimci ce biti nakaceni jos veceras. Bese vrucina pa smo se moje drustvo i ja povukli dok nije temperatura pala, a onda... BICE OVDE NEKIH VIDEO IZNENADJENJA, samo da majstor Aca downloaduje slike i VIDEO KLIPOVE!!

Ajde ACO jedva cekam !!!

Pozz

Shelle

marko

Jebaga, u subotu sam bio na nasipu izmedju 13 i 16, brale sprzio sam se. :sljus
A u nedelju, poducen predhonim iskustvom sam bio ranu ujutru, ve oko 12 sam zavrsio.
Sledeci put moram poneti motornu kosacicu, Extra mi se nevidi od `onolke vutre! (:sok:)

Ja imam kucu u Ostruznaji, a i camac, tako da mi je nasip stvarno 15 minuta voznje od gajbe i to camcem.
A i ne cekam red.
WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

shelle

Quote from: marko on May 11, 2009, 01:11:21 PM
Jebaga, u subotu sam bio na nasipu izmedju 13 i 16, brale sprzio sam se. :sljus
A u nedelju, poducen predhonim iskustvom sam bio ranu ujutru, ve oko 12 sam zavrsio.
Sledeci put moram poneti motornu kosacicu, Extra mi se nevidi od `onolke vutre! (:sok:)

Ja imam kucu u Ostruznaji, a i camac, tako da mi je nasip stvarno 15 minuta voznje od gajbe i to camcem.
A i ne cekam red.

E vidis Mare...ja sam to  isto naucio na tezi nacin. Dosao sam u nedelju oko 13:00 hrs i napravio par letova i morao sam da se sklonim sa sve drustvom jer je zvezda bila opako upekla! Dzaba nam bila i voda i kachketi... Vratili smo se oko 16:00 hrs i vec je bilo podnosljivo samo sto su onda krenuli komarci, omlatili su nas  kao volove!!! (___).
Ej, ako si ozbiljan za kosenje ja sam tu da se ponudim kao pomoc :jaki:    ...rekoh ako si bio ozbiljan. A u ostalom: kome pripada to parce zemlje??

Pozz

Sh.

marko

Jesam ozbiljan sam za kosenje, posto je trava bas visoka, moram bas da nisanim za poletanje i sletanje.
A ta zemlja mislim da je od JKP Vodoprivreda Serbije ili tako nesto.
Mislim da je nasip super fora, kada se smoris od vrucine, bucnes se u Savu!

panther

shelle

Quote from: marko on May 12, 2009, 01:16:47 PM
Jesam ozbiljan sam za kosenje, posto je trava bas visoka, moram bas da nisanim za poletanje i sletanje.
A ta zemlja mislim da je od JKP Vodoprivreda Serbije ili tako nesto.
Mislim da je nasip super fora, kada se smoris od vrucine, bucnes se u Savu!

Onda cemo da se organizujemo, ja sam za! Cimni pa da nparavimo dogovor

shelle

n3mke

Ona livada pre te, znaci malo dalje od mosta je mnogo bolja i obicno je pokosena. Jedino sto ima par drveca al nije problem..

shelle

Quote from: n3mke on May 12, 2009, 04:39:18 PM
Ona livada pre te, znaci malo dalje od mosta je mnogo bolja i obicno je pokosena. Jedino sto ima par drveca al nije problem..

Bas cu da obratim paznju sledeci put kada budem isao, mozda se premestimo tamo

jrlotpi

sa slika se vidi da je blizu obilaznica i most kod Ostruznice,da li se moci sici sa mosta i doci na livadicu ili na neki nacin iz tog pravca

marko

Postoji parking cim se predje most, a odatle do mesta za letenje je 15 minuta pesaka.
Sam nema sanse da prenesem avion i ostatak opreme, tako da cu dolaziti sa camcem.
A za kosenje nemate frke, imam ja motornu kosilicu, tako da ce to biti samomoj zadatak. :jaki:

fenix

Odlican video :)aplauz , letenje takodje  :mhm
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

shelle

Quote from: fenix on May 27, 2009, 03:34:52 PM
Odlican video :)aplauz , letenje takodje  :mhm

Hvala Fenix..
Bejah ja i danas tamo pola sata pre pljuska, uslovi su bili super za jedrenje, ali sam ja i pored toga uspeo da odlomim nos na jedrilici!!     Ako uspem da ga vratim u prvobitni polozaj, pada cast na Savskom nasipu.  Pozvan si naravno  :big smile