RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Hotliner Ion Pro + od RFM/JP Models
sibisi666:
Ja sam se zaprepastio kada sam cuo zvuk, nisam mogao da skinem osmeh sa face 10 min...taj zvuk te iznenadi i preplasi istovremeno posto leti extremno brzo :) prvi put da sam cuo taj zvuk, svaka cast za model i voznju
POz
magic:
Brzina na sletanju je ista kao i kod jednog Easy Glidera zato sto su kocnice vrlo efikasne. Kada mi je malo usao u ruku, jer sam ga u Subotu prakticno leteo tek drugi put, u 6. turnusu sam dobio 75 od mogucih 100 bodova za sletanje, znaci bio sam tu negde na 2 metra od tacke.
Mozak mi neprestano radi po ovom pitanju i o mogucim poboljsanjima koja bih jos mogao da napravim ali mislim da ipak necu da menjam aktuelni setup, samo cu kontroler promeniti, stavicu malo laksi jer je model jos uvek nosat i probati 11x8 i 12x9 elise. E tada bi trebalo da bude jos zanimljivije. A ako mi se bas jedri tu je i 3S baterija umesto 4S i 13x8 elisa ...
A uskoro cete cuti od mene o jos jednoj novoj ptici koja ce biti i znacajno brza od Ion-a a nije jedrlica (fiu).
poz
saxpg:
Ne znam jeste li gledali, u 1:25 tip u brzini udara u zemlju i jedrilica odskace i nastavlja let. Ako sam dobro razumeo odlepio se samo nosac motora.
magic:
Danas sam zakacio 11x8 elisu. Razlika je bila ogromna u odnosu na 11x7! Sa 11x7 motor jako brzo dostigne max broj obrtaja i tu stane. Sa 11x8 penje jos jedno 30% bolje nego ranije i to skroz vertikalno, pa ko je vec video u akciji neka samo zamislja kako to sada ide. Ne mogu samo da zamislim sta ce biti sa 12x9, ali idem polako korak po korak.
Branek je malo i snimao pa se nadam da ce okaciti snimak.
poz
magic:
Evo posle duze vremena Ion je ponovo leteo. Malo je sada isaran sa gornje i donje strane tako da je mnogo, mnogo vidljiviji nego ranije. Ranije je na trenutke stvarno bio stealth oo)). Sta reci, definitivno dize adrenalin, na kraju dana covek se bas "opusti". Malo sam danas i "plasio" drugare na aerodromu obrusavanjima sa velike visine i zvizdanjem iznad glava od kog se dize kosa na glavi :jaki: ...
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version