RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Bečej - Zalivno polje

<< < (3/39) > >>

cheky:
    Sve je ovo lepo i kanda se vi malo i razumete u taj modelarstvo ali ima jedna druga stvar !
  Dok vi tu na livadi mlatite sa ovim daskama one vase fine Modjorice kuci su same i dosadjuju se ...A dosada je cudo...Razmislite malo ...Ne bi da dosadjujem... Pozdrav iz Veternuka!

Gabor:
Eeeeee Cheky .... Za ostale ne znam, ali ja ne moram o tome razmišljati ... Znaš onu reč "poverenje"  (res) ... A druga stvar, dok ja letim daske ona namesti neki lep kolačić i opet su svi zadovoljni... A treće... ,o  tome neću sad  4e
P.S Na proleće ćete doći pa ćeš da vidiš o čemu ti ja pričam...  ()-()

cheky:
   Svakako dolazim a nemojte zameriti na malo sale u ovim hladnim i tmurnim danima .
   Pozdrav !
  Miroslav.

Gabor:
06.12.2009.

Fenomenalan dan za letenje, bez vetra... Temperatura? Nismo gledali  ;namig
Pa, evo par slika :

Piću leteo sa jedrilicom a ja izneo Spree, SU-31 i MIG-29. Atmosfera opet dobra, puno letenja, još više zezanja, znači extra...
MIG-a su leteli i Ervin i danas po prvi put i Piću. Utiske neka napišu oni...
Na kraju sa MIG-om još ja napravio par krugova, lupinga, niskog preleta, kad odjednom zbog nedostatka par cm-a uspem da ga posadim  :hehe

Za nov, malo modifikovan MIG-29 mi je već odštampan plan, tako da izgleda došlo krajnje vreme da ga počnem raditi, pošto nažalost ovog već se ne isplati popravljati. Sredim ga malo i ide na plafon garaže, pored Red-Crowned Crane-a... :pop:

SABURO:
hahaha, ql su vam slike (kape)...
 (res)
Jbg za Mig-a, siguran sam da ce uskoro novi poleteti!
 ;namig

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version