RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Bečej - Zalivno polje

<< < (2/39) > >>

Gabor:
03-04.10.2009.
Još jedan predivan vikend  :D  U subotu je leteo čika Đurika sa jedrilicom, Ervin kao asistent,a ja sa Spree-em, MIG-om i na kraju dana provozao popravljenog fun fly-a. Kakav je model??? Ko leti sa takvim zna... Adam je bio u pravu kad mi je rekao da će mi ovaj biti jedan od najboljih modela. Bio je u pravu, i ovom prlikom mu se još jednom zahvaljujem za model!  ()-()
Ni danas nismo propuštali lepo vreme. Čika Đurika nije došao, ali bio je Ervin i Piću. Sa Spree-em i MIG-om izletene po 3 baterije, i jedna sa fun fly-em. Mislim da je više nego dovoljno  (yay)

Gabor:
17.10.2009.

Još jedan divan dan na livadi. Temperatura oko 10 stepeni, sunce malo  sakriveno iza oblaka i blagi vetar... Hladno?! Kome?   ;namig
Počeli smo sa trimovanjem jedrilice koje sam oštetio još pre par meseci, ali našao sam trup, ugradili sve i napokon opet izneo na livadu. Čika Đurika i Ervin isto uradili par krugova sa njim, bili su mi od pomoći oko popravke jedrilice, pa opet, red je da i oni isprobaju...  ()-()

Posle je i Čika Đurika leteo sa svojom jedrilicom, a ja prešao na malo brže modele, to jest na Spree, MIG i fun fly...  (<--)

Pri kraju je stigao i Piću, nije hteo da leti, juče petak, dugačak noć, pa... ali Ervin nije puno razmišljao kad sam mu ponudio MIG-a... Čovek,ko mi je rekao da neće leteti pločaste modele od stirodura, leteo je MIG-a!!! To je priznao da mu se sviđa, pa da li će da napravi jedan? Mislim da hoće...

Posle nekih 4 - 4.5 sati provedenih na livadi krenuli kućama...

Gabor:
31.10.2009.

Divan dan, temperatura oko 12 stepeni, vetar srednje jačine...
Pokupili se Ervin, Piću i ja pa izašli da isprobamo nešto novo, da testiramo jedan prerađen model i da se naletim sa Spree-em i fun fly-em ( od toga nikad dovoljno   lol  )...
Ja sam prvi poleteo Spree-a, ali posle par krugova sleteo pošto se nešto zeza taj motor koji je namontiran. U međuvremenu su Ervin i Piću namontirali krilo na trup jedrilice, koje su pre neki dan završili. Radi se o malo modifikovanom Telstar modelu.

Ervin je uradio prvih par bacanja iz ruke...Prijatno sam se iznenadio kako lepo leti,skoro nije trebalo ništa da se trimuje... Posle došlo i poletanje, i Piću i Ervin sav srećni, model lepo leti... Piću vežbao sletanje. Posle ispražnjene baterije još jedna fotka, gde je suvišan  bilo kakav komentar

Ja sam popravio Ervinov bivši model, SU-31 pa sam izneo da testiram kako se ponaša. Nešto je perađeno, a i setap je malo drugačiji

Nažalost šarkica kod vertikalca popustio i pred sletanje je prevrnuo u kovit i završio prizemljen sa slomljenom elisom, pukotinom na trupu iza krila i malom oštećenjem na prednjoj strani oko držača motora. Lako se popravlja, sledeći vikend ponovo ide na nebo   ;namig
Za kraj sam ostavio fun fly koji me opet oduševio...

POSEIDON:
E..baš mi žao za suhoja...ali nadam se da će nastaviti letove posle "remonta"  (<--)

Gabor:
Ja se ne nadam, već znam. Isto interesantan model na svoj način...  (<--)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version