RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Bečej - Zalivno polje

<< < (35/39) > >>

rajker:
 mmmm pa bilo malo cupavo  :big smile

rajker:
Lepo vreme,popodne.A sto bi sedeli kuci!!! Pravac na letenje.Okupilo nas par ljubitelja letenja na Zalivnom.Kad sam stigo vec su neki leteli.,,Posti,, leteo sa svojom jedrilicom

LittleBoss leteo sa F 22

Kuki leteo sa Pink Stick

Pifu leteo sa Thunder tiger christen eagle

Pifu hteo leteti i sa svojim F22 al zbog kvara jednog servoa,odustao.
Ja poneo sve sto mi trenutno leti.Mig 29,Junior plus s,i Kyosho Spree Sports M24 EP.
Prvo sam leteo par krugova sa mig 29,pa kad sam ispraznio 5-6 baterija  ;namig  a i vreme dozvolio(nije duvao vetar) odlucio sam se za Maiden flight  Kyosho Spree Sports M24 EP.Da ne ponavljam kako to teklo,mozete procitati ovde

http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,11124.msg78458.html#msg78458

Nakon par uzleta i sleta odlucio sam da Juniora necu ni leteti danas.Bilo adrenalina dosta sa Spree,a i sa migom sam se navozikao redovno.

Spakovali stvari i posli kucama.

Gabor:
Rajker, čestitam za uspešan "maiden flight"  ()-()

rajker:

--- Quote from: Gabor on June 15, 2013, 10:33:46 PM ---Rajker, čestitam za uspešan "maiden flight"  ()-()

--- End quote ---
(res)

Gabor:
2013.06.13.
Letelo se na Zalivnom... Duvao je malo jači vetar, ali to nam nije smetao... U gostima su nam bili čika Rale i njegova lepša polovina, Neda

Od Bečejaca bili su Ištvan, Kristian sa drugarom, čika Đurika, Ervin i naravno, ja

Kasnije nam se pridružio Tamaš i Laslo.
Posle letenja čika Rale i Neda su došli do mene, da nastavimo priču i da pogledaju kako napreduje model Ju-87 Stuka...

Ako neko ima još po koju fotku, neka postavi...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version