Main Menu

MIG-29 by Flyer

Started by Gabor, September 04, 2009, 10:15:11 PM

Previous topic - Next topic

mariomdw

Pozz svim kolegama,dugo se nismo culi u međuvremenu mig je imao remont (s silnim slijetanjima doljnji dio je bilo potrebno zbog trosenja zamjenit) i poslije njega i dalje leti kao prvog dana mada ga sada baratam kao sto sam i f16 nekada,ali akrobacije i sve to je postale suvise monotono pa sam mu dodao i bomb drop sistem,izvrsno funkcionira pa ako nekog zanima evo jedan video od dana https://www.youtube.com/watch?v=whjlUPy-7Pc&list=UUwHh4tXbXyjPCm4bparVUVA&feature=c4-overview lp mario.

Gabor

sova

svaka cast mario svaka inovacija je zelja modelara da se poboljsa :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz
ex pseudonijum: sova

mariomdw

Upravo tako hh hvala na pohvalama,imam pitanje dali je u planu nekakav veci meeting kod vas na ljeto?

sova

za veliki aeromiting  SA PRAVIM AVIONIMA ne znam al sam u pregovorima da napravimo neki MEDJUNARODNI RC MITING :)aplauz :)aplauz
ex pseudonijum: sova

mariomdw

i mislio sam modelarski meeting,ako bude sta vidjet cu da dođem a preko ljeta sam mislio napravit nekakav mali meeting u svom mjestu al o tom po tom

mariomdw

rajker

Quote from: mariomdw on February 15, 2014, 03:27:23 PM
Evo napokon sam napravio pravi video Mig-a  :big smile https://www.youtube.com/watch?v=a0B9cit4GGc&feature=youtu.be

:)aplauz :)aplauz :)aplauz Nek te sluzi sto duze !!!
Nije sramota učiti !!!

mariomdw

kako ide do sad mogo bi dosta dugo potrajat :)

mariomdw

Dugo vremena proslo a u međuvremenu mig je ofarban i letio je dalji ali danas mu je vjetar presudio ... jednostavno je bio pre jak i nije bilo moguce kontrolirat avion ... R.I.P 1.7.2014. - 1.3.2014.   Mig 29 

Cvrc

Quote from: mariomdw on March 01, 2014, 03:31:38 PM
R.I.P 1.7.2014. - 1.3.2014.   Mig 29

Ovaj tvoj zivi u nazad ?  :hehe

mariomdw

mala greska,mislio sam 1.1.2.14. xd

mariomdw

mariomdw

A ovako je izgledao dok je jos izgledao  :_D

firebird

eeee mario, bas mi je zao da se model tj. ti nisi izborio sa vetrom. Razmisli o stabilizatoru leta, koji bi trebalo u velikoj meri da smiri model. Ja sutra idem da probam to sa pink-stikom pa cu da javim dal to vredi ili ne.