Main Menu

MIG-29 by Flyer

Started by Gabor, September 04, 2009, 10:15:11 PM

Previous topic - Next topic

Gabor

Nos modela pokrpio, ubacio vođice na svakih 80mm. Za vikend opet test, model ostao u komadu ali moraću motor još malo na stranu, jako vuče desno, i izgleda da će trebati oko 10g. olova na nos, jer dosta vuče dupe. Mada sad leti kao Harrier  :hehe Postaviću i snimak, mada je malo lošijeg kvaliteta, bio je već predveče...

Gabor

dule-le

mozes li da mi posaljes plan ili dimenzije avijona bio bi ti zahvalan? (yay)

Gabor

Može, samo pošalji mail adresu na PM   ()-()

greci

havla za plan nadam se da cu ga dobro odraditi 4e

Gabor

Quote from: greci on June 21, 2010, 01:42:35 PM
havla za plan nadam se da cu ga dobro odraditi 4e

Nema na čemu! Nije to toliko komplikovano, sigurno će biti oK  :mhm

Goran Scekic

Sasa Capunovic mi je dao plan ovog aviona u PDFu i koliko sjutra idem kod covjeka sto reze stir na kompjuter da  mi ga izreze.
Veliki pozdrav od Gorana Scekica, Podgorica

saxpg

Nisam ti ja dao plan ovog jer ga nemam, vec od onog iz SU37 sto si pitao u drugom topicu.

bimmer

Nemoj Gorane kod toga sto kompjuterski reze jer ce ti uzet 50 eura  oo))

Gabor

Još jesenas sam počeo treću varijantu Mig-a, samo nikako da završim zbog nedostatka slobodnog vremena. Što se modifikacije tiče uradio sam sledeće:
Trup je od jednog sloja ( kod EVO II sam uradio dupli sloj, ali se isto lomio ), s tim da sam ubacio letvicu 2x6mm. Sa šperom sam ojačao deo što spaja gornju i donju stranu i na šta nalegne baterija. Repne, pokretne površine sam još malo smanjio u sredini...

azoran

Moze li link odakle si skinuo plan,hvala unapred!

IvanGrozni

Evo ti sajt na kome se nalaze ti planovi. Ima za Mig29, SU 37, F22, F16, Eurofighter, F 18, čak i akro SU. Svi su na istu foru rađeni, čak su im i dimenzije približne.
Ja sam ovih dana završio jedan F22, kojim ću zameniti SU37, a o tom ću postaviti par fotografija.

http://rc.tomhe.net

Gabor

Gabor

Model sam poklonio novom članu našeg tima, Robertu. Jeste da je model bio u malo ofucanom stanju, ali kako kažu, "poklon konju se ne gleda u zube". Juče smo zajedno napravili dva leta sa njim, nadam se da će mu pružiti toliko zadovoljstva koliko je i meni...
Model je leteo u mojoj floti 2010. i 2011. godine...

Samim tim je došlo vreme da konačno završim MiG-29 EVO III  (work)

baboher

Posle dugog očekivanja i ja sam imao priliku da isprobam leteti ovim avionom. Avion sam dobio od priljatelja, od Gabora na poklon.
Evo i par slika:

Moram reći da je osećaj fenomenalan i jako je uzbudjiv, meni kao početniku.  :)aplauz Imali smo malo jači vetar ali to me nije sprečilo da uživam u letenju.
Uskoro novi saznanji i slike sa terena. (<--)
Učenik Vazduhoplovne Akademije u Beogradu. Zaljubjen u avione od kad znam za sebe