Fly4Fun IV. Palic 2009

Started by fly4funteam, September 07, 2009, 12:19:25 AM

Previous topic - Next topic

tibeteagle

Moje Best of slike. Ako je neko izostao nije namerno.  :-*

Ima još slika ovde...
http://s298.photobucket.com/albums/mm244/tibeteagle/Fun4Fly%20Palic%202009/

n3mke

A lepo smo rekli Englezu da ne parkira na treci bor...  Do not park on the third pine tree!
()-()

Gabor

Svaka čast organizatorima!!!  :)aplauz   (yay)   ()-()   (<--)

fly4funteam

Hteli bi da se zahvalimo svima za jucerasnji dan ,koji je pokazao koliko se moze lepo leteti kada je dogovora i nesebicnosti ,znaci niko nije napravio ni jednom problem i ako je bio mozda i 4 i 5 poredu da leti ,svi smo opusteno proveli taj dan i naravno leteli , nama kao organizatorima to veoma olaksava posao ,tako da hvala VAMA sto ste se ophodili prema tom skupu kao i da ste ga sami organizovali jer organizovati skup nije samo ono do tog datuma ,organizovnje skupa je i ono kakvo je tog datuma .
JOS JEDNOM HVALA VAM PUNO STO STE DOSLI ,STO STE IMALI RAZUMEVANJA PREMA DRUGIMA I PREMA NAMA, ISHOD JE BIO ZAGARANTOVAN SA TAKVIM RECEPTOM LETENJE ,DRUZENJE I NOVA POZNANSTVA STA CES BOLJE.

HVALA

mirce

Molio bih da mi pojasnite ko je momak u crvenoj majici sa naočarima, što čuči na onoj maloj stoličici pored Baneta? Hvala unapred...

"...I tako ja letim kad ono iskoči ovo drvo ispred.... Sada, finaly, i ja imam 3 D model, but, na engleski način: 1D - trup, 2D - motor, 3D - trapovi..."

Čuo sam, nezvanično doduše, da Englez koristi drugo ime kad ide na Bliski Istok... Kažu da se zove Al Ga Zabi...

Pozdrav

Mirce

SloMi

Iako sam uoci susreta najavio da necu moci doci, planovi su se promenili i ja sam ipak dosao na Susret RC modelara. I nisam se pokajao, bilo je uzivanje videti sve te modelare, njihove lepe modele, akrobacije i dobro letenje. Cestitam organizatorima na uspesnoj organizaciji, i sveopstem dobrom raspolozenju svih prisutnih.  

Ja sam malo osuncao i provetrio svoj stari/novi Mini Delfin, pozdravio se sa starim drugarima, popricao o novostima u svetu RC avio modelarstva i osvezenih mentalnih baterija srecno stigao kuci u svoj Novi Sad, zaleci sto i Novi Sad nema jednu takvu livadu u blizini.    

englez

sta ja zaista govarim Mirce tu......'Je da svako moze da sleti avion na pistu' to je laku.   :mhm

Samo iskusni piloti mogu da slete na vrh drveta.    :big smile

tvoj problem je.... neme drveca za vezbanje na Ceneju.   (nene)
signatures are silly, read some, See what I mean?

SloMi

Evo jos malo slika

GILE

Al je meni bilo lepo   (yay) druzio sam se sa ljudima koje dugo nisam video  ()-() leteo i jeo predivan GULAS. Cast mi je sto sam bio.  (res)
Hvala organizatorima na predivnom danu.  3aa
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Davor

Prikljucio bih se mnogobrojnim cestitkama na dobroj organizaciji  (res),zahvalio se na gostoprimstvu  ()-() ,i izrazio licno zadovoljstvo prisustvom velikog broja ucesnika,sjajnim performansima i u celini sjajno provedenim danom  oo)) .
Veliki pozdrav svima

ivanmagd

Prvi skup na kom sam bio i odusevljen sam , sjajno druzenje , imalo se videti jako lepih masina, videti ih na delu , meni pogotovo vazno jer sam pocetnik.
Svaka cast (res)

A tek GULAS :)aplauz, sjajno!!!

i veliki pozdrav za Nimketa!
(yay)

tibeteagle

SaleR, za low altitude fotografije  (thumb)

SaleR

Te fotografije je napravio Zoli sa svojim T-rexom 500 i Canon 70 aparatom. Slike su odlicne, a bice jos bolje sto cemo Vam pokazati u buducnosti...

Sale

Aleksandar

A jel bi Zoli mogao jedan snimak da postavi?  :)
Kad skontam kako se stavljaju slike pa ću i ja neku baciti!
A bilo je baš dobro u subotu.