RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Fly4Fun IV. Palic 2009

<< < (10/16) > >>

tibeteagle:
Moje Best of slike. Ako je neko izostao nije namerno.  :-*

Ima još slika ovde...
http://s298.photobucket.com/albums/mm244/tibeteagle/Fun4Fly%20Palic%202009/

n3mke:
A lepo smo rekli Englezu da ne parkira na treci bor...  Do not park on the third pine tree!
 ()-()

Gabor:
Svaka čast organizatorima!!!  :)aplauz   (yay)   ()-()   (<--)

fly4funteam:
Hteli bi da se zahvalimo svima za jucerasnji dan ,koji je pokazao koliko se moze lepo leteti kada je dogovora i nesebicnosti ,znaci niko nije napravio ni jednom problem i ako je bio mozda i 4 i 5 poredu da leti ,svi smo opusteno proveli taj dan i naravno leteli , nama kao organizatorima to veoma olaksava posao ,tako da hvala VAMA sto ste se ophodili prema tom skupu kao i da ste ga sami organizovali jer organizovati skup nije samo ono do tog datuma ,organizovnje skupa je i ono kakvo je tog datuma .
JOS JEDNOM HVALA VAM PUNO STO STE DOSLI ,STO STE IMALI RAZUMEVANJA PREMA DRUGIMA I PREMA NAMA, ISHOD JE BIO ZAGARANTOVAN SA TAKVIM RECEPTOM LETENJE ,DRUZENJE I NOVA POZNANSTVA STA CES BOLJE.

HVALA

mirce:

Molio bih da mi pojasnite ko je momak u crvenoj majici sa naočarima, što čuči na onoj maloj stoličici pored Baneta? Hvala unapred...

"...I tako ja letim kad ono iskoči ovo drvo ispred.... Sada, finaly, i ja imam 3 D model, but, na engleski način: 1D - trup, 2D - motor, 3D - trapovi..."

Čuo sam, nezvanično doduše, da Englez koristi drugo ime kad ide na Bliski Istok... Kažu da se zove Al Ga Zabi...

Pozdrav

Mirce

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version