RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Ostruznaja do jaja

<< < (4/35) > >>

dule:
Pozdrav Marko,
Mozes li da mi kazes koja je temperatura na glavi(ako si merio) i koliko obrtaja pravi na punom gasu.Ako koristis rezonator 3266,kako je postavljen osnosno kako izgleda sam izlaz iz njega(ne vidim na slikama gde viri izlaz iz trupa).
Ako dobro vidim ,elisa je Biela 18x6?
I poslednje pitanje,da li je spiner vreo kao zar kad pocne da te zeza odnosno pregreva?
3,5 min. je prilicno prebrzo za pregrevanje tako da sam zbunjen malo.
Pozdrav!

marko:
Cao Dule,
nisam tecno mogao da izmerim temperaturu, ali mislim da je velika (metoda:lizni na prst i pipni ako smes). :sljus
Obrtaji su u piku  8000 ali nastelovan za let na 7800(Biela 18X6).Na netu sam citao da on treba da vrti 18X8 toliko. (:sok:)
Otvor na kapotazu je precnika 7cm (sa donje strane gde izlazi krimer) sa jos jednim cetvorougaonim otvorom (napravicu fotke pa cu okaciti).
Spiner jeste topao (mada moze da se drzi rukom) i za nijansu topliji u peredjenju sa Maxom iste velicine.
Danas sam rastavio motor, kacim fotke danas.

marko:
Evo fotografija rastavljenog MVVS-a:

Bez ikakvog dihtunga izmedju glave i cilindra :sljus

Ono sto se ne vidi na fotogafijama:lezajevi na radilici bez lufta po obe ose, dok luft postoji na jednom od lezajeva na klipnjaci (spoj radilica-klipnjaca ili spoj-klipnjaca klip)
Taj luft je primetan, ali moje iskustvo nije veliko i ne znam da li je taj luft to sto izaziva zagrevanje.

Karburator nije radio uopste, rastavio sam ga, zamenio membrane i sada radi.
Mada ovaj poklopac za sauh mi uopste ne izgleda originalno.

Svaki savet dobro dosao ...

vlado:

--- Quote from: marko on September 27, 2009, 06:54:03 PM ---
Svaki savet dobro dosao ...

--- End quote ---

Kupi novi    (spava)

marko:
Fotke od juce,sa Extrom... :big smile

@magic kada ce to takmicenje? lol

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page