RealFlight 4.5 i dll problem

Started by petarta, September 27, 2009, 12:26:28 PM

Previous topic - Next topic

petarta

Nalazim vec drugu verziju na netu ovog simulatora, ali greska je potpuno ista. Javlja mi da mu fali ili je los NLVSCAN2.DLL? Kako da ovo prevazidjem?

POSEIDON

Ja sam skinuo sve sa pečevima i radi ok,imao sam problem kao ti kod jednog prijatelja pri instalaciji,ali njemu nije hteo da se instalira ni jedan vitualni fajl.te smo preinstalirali windous i sve mu sad šljaka normalno.

petarta

Uf, samo da ne preinstaliram windows. Sada sam sa jednog USA wareza pronasao Real Flight G4, pa cu prvo njega da instaliram pa da vidimo!

misha

SABURO

Da nije do graficke kartice? Koju grafiku koristis?

poz
Nikola | rcfly.in.rs

petarta

NVIDIA GeForce 7650 GS
Ne bi trebalo da je do nje!

SABURO

Nikola | rcfly.in.rs

petarta

Definitivno moram da nadjem taj Emu za RFS. Sada se dajem u googlanje.

misha

petarta

E pa uz Mishinu podrsku ga pokrenuh. Sada treba da nateram moj radio (Carson model sport) koji ima USB prikljucak da radi kao Futaba ili Interlin.
Hvala i pozz

petarta

E sada sam se zaglavio kod kalibracije uredjaja. Naime simulator je prepoznao radio kao InterLing G2, ali mu je potrebna kalibracija. Kada prodjem kroz nju i na ekranu se vidi d je sada sve ok samo mi je potrebno dugme finish da bi on sve to zapamtio ali ono je beznadezno sivo i nemoze se pritegnuti. Naravno kada iz kalibracije izadjem sa cancel sve se vraca na staro! Probao sam da deinstaliram software ali isto!

brainstorm

Ja sam imao taj problem sa mojom stanicom i RealFlight-om.
Bila je podešena na low-rates (kod mene je to 70% od punog otklona) i dok je nisam vratio na hi-rates Realflight nije 'odsiveo' Finish dugme.
Moguće je da taj Karson ne emituje otklone od 100% već neki manji procenat, iliti low-rate.

petarta

i odmah sam se bacio na papirologiju i sve sto imam od Carsona ali izgleda da swich "low-rates - hi-rates" nema! Mozda ipak moram da nabavim drugu stanicu.

misha

na stanici namesti da modulacija bude ppm a ne scpm

petarta

Miso, nisam siguran da to negde mogu podesiti. Na samoj staniciimam samo 4 prekidaca koji sluze za obrt kanala i nista vise.