Da. Okupljanje je bilo, i bilo je prelepo. Isvinjavam se svima koji su verovatno ocekivali da vide slike ranije ali (verovali ili ne) tek sam sada, usao u stan posle dva dana.
Ali da se vratimo temi. Vreme predivno, bez vetra, 28 stepeni... Idealno. Modelara i modela to kavih... Mogu reci da je moj bio medju najmanjima.
Falile su jedino one zujalice, ali Sale radi krov na kuci i nije mogao da ih organizuje jer bi onda verovatno svi morali da mu pomazu oko istog.
Zaista mi nije tesko da cak iz Kragujevca dodjem do Novog Sada pa makar i ne leteo samo da osetim taj duh modelrastva druzenja i da se odmorim od svih svakodnevnih stresova.
Svako je spreman da svakome pomogne prinese, odnese, nema guranja oko redosleda letenja (mada sam ja bio najgori sto bi rekli ko dete na tresnju), ma zaista divno. Nemam reci.
Ko je bio, pomenucu, ali bih zamolio i nekoga od domacina da dopuni spisak ako nekoga nisam pomenuo.
Kao prvo prepoznao sam "onog misterioznog lepotana" sto je bio vidjen i na Palicu a malo njih je znalo ko je ON.
Zatim, Cika Dule sa sinom, Deda Savo sa unucima, Mirce, Bata, Coka, ON (Wolfy Eye), Aleksanda iz Indjije... mozak stao
Od modela, kao sto sam i rekao sve ogromni. Neverovatno ali bilo ne najvise dvometrasa i sve akrobate (Magic spremaj takmicenje bas su se naostrili)
Suhoji, Extre, Cap... a da i ne zaboravimo prelepog Aleksandrovog Spitfajera.
Pre slika ipak bih se, pored Domacina, posebno zahvalio Deda Savi koji je pomogao drugu (tj meni) na drumu (tj aerodromu) i nominovao bih ga trofej FerPlej ako imamo neki takav.
Pomoc je mozda mala (radi se o elisi malo veceg precnika koju nisam imao a po misljenju iskusnijih je bila bolja za motor) ali je gest VELIKI. Jos jednom hvala.
A sada slike:
i naravno Dzej
Pozdrav svima