RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Thermik-XL Elektro od Valenta Model
shelle:
G. Lazo pa neka je sa srecom! Moja skromnost je odusevljena kako ptica izgleda , TOTALAN VRH !
Samo ja ne bi izdrzao zimu nego bi se zab'o u radionicu dok je sklopim (tu verovatno negde i gresim :D)
U svakom slucaju nadam se da cu prisustvovati nekom od njenih letova
P.S. ako treba da joj se prelemi neki servo - tu sam :hehe
petar:
Lazo, ako nije tajna jel nam mozes reci otprilike koliki je bio ceh ukupno, zajedno sa setup_om?
Sjajan model nema sta.
Nego, na you-tube sam video da se nesto veci model (neki XXXXXXXXL) startuje sa platforme sa tockovima, pitam se da li ce to biti tako i kod tebe?
Pretpostavljam da je jos uvek moguce to cudo lansirati iz ruke..., ali da je na samoj granici... treba to cudo zabaciti, a da ti se rame ne iscasi...., naravno uvek postoji mogucnost skoro vertikalnog starta kad se sve oslanja na motor (sto ce u ovom slucaju moci jer ima dosta viska snage...) tad ti ne treba nikakva snaga (mislim u rukama i ramenima).
Jedva cekam da vidim model na delu.
Pozdrav,
Petar
PS. Aaa, vidim vidim (na you-tube) bacaju je ljudi iz ruke, znaci moze.
Lazo:
Nije nikakva tajna. Sve su to javne i dostupne cene, pa kome ne smeta da se oduzme - neka sabira. Ja ne bih voleo da budem odgovoran za eventualne srčane aritmije praćene otežanim disanjem i bolom ispod grudne kosti.
;namig
kole:
Pa??? Za koliko ce zena da maltretira? :pop:
Lazo:
Pošto su na sajtu ValentaModel date samo cena osnovne varijante, evo koje su cene ostalih varijanti:
Osnovna verzija (staklo)...................................................620€
D-box verzija (karbon od napadne ivice krila do ramenjače).....690€
Potpuno karbonsko krilo....................................................740€
Izbor kolor šeme.................................................................5€
Set up bi se mogao uklopiti u 250-300€
Poštarina, carina i PDV su posebna priča. Samo carina i PDV sa taksama za carinsku obradu izađu na nekih 33%...
Kada se pogledaju ove brojke, sve mi je čudnije nećkanje na moju ponudu za prodaju kompletne LastDown-XL!?! Naročito kada vidim šta se sve tu prodaje i po kojim cenama?!? No dobro. I onako sam je nerado dao na prodaju, samo koliko da amortizuje kupovinu Thermik-XL. Pošto sam uspeo da finansijsku konstrukciju zatvorim i podnesem i bez toga, daću šansu još mesec dana, koliko da održim reč, a onda ću cenu povećati. Taman je i došlo vreme da zanovim oglas.
Sajt ValentaModel-a je inače, na žalost, prilično nedorađen. Mnoge opcije ne rade ili nemaju sadržaja, a nemoguće je dovesti do kraja poručivanje i plaćanje preko interneta. Dugo merkanje o kome govori Veljko, u stvari je bilo duuugo natezanje i ubeđivanje. Zato sam se i rešio na direktan presing, koji je, uz neograničenu količinu inata koji posedujem, morao da da rezultat.
Očigledno imaju toliko posla, da im nije potrebno dodvoravanje ad-hoc kupcima. Orijentirani su na velike kupce, a mi solisti im samo unosimo šum u sistem.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version