RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

Thermik-XL Elektro od Valenta Model

<< < (4/21) > >>

gogalet:
Bravo Lazo...
Ovo sto si uradio je vrh modelarstva.
Prvo, jedrilica je nevjerovatna, Drugo, otici na tako daleki put...Pokazao si da si NAJZALJUBLJENIJI U OVAJ SPORT NA OVIM PROSTORIMA.
Ako nastavis ovako, primicemo te u nas klub u Podgorici i da ti nastelujemo jedrilicu...
Ja bih posao na toliki put jedino avionom, i vratio se avionom...
PUNO SRECE I USPJEHA U NASTUPAJUCIM PRAZNICIMA
Goran Scekic, Podgorica

Lazo:
Ama nije to ništa bre Šćeko. Jedanred sam... Nego, ajd sad da ne pričam o tome. Mada, rasčulo se! Evo vidi:
http://en.tackfilm.se/?id=1262190693601RA56

mirce:
Lazo, čestitam ti na novom modelu i želim ti da duuuuugo uživaš u njemu...

Mnogo lepo izgleda...
Jedva čekam da ga vidim kako leti.
Ima li nade da ćeš doći u Suboticu, ako bude ono takmičenje, i leteti ovu jedrilicu?

Pozdrav

Mirče

POSEIDON:
Moji utisci,pošto sam imao tu čast da vidim uživo kod dr.Laze ovu jedrilicu,...hoću da kažem da se ta elegancija i lepota može porediti samo sa nekom dooobrom cicom!!!! (:sok:)

Lazo:

--- Quote from: mirce on December 30, 2009, 09:42:37 PM ---Lazo, čestitam ti na novom modelu i želim ti da duuuuugo uživaš u njemu...

Mnogo lepo izgleda...
Jedva čekam da ga vidim kako leti.
Ima li nade da ćeš doći u Suboticu, ako bude ono takmičenje, i leteti ovu jedrilicu?

Pozdrav

Mirče

--- End quote ---
Hvala Mirče na čestitkama i lepim željama. Veruj mi, ja se najiskrenije obradujem svakoj novoj tici na našem nebu, ko da je moja. A počele su baš da se množe, pa će biti radosti do neba.
Što se tiče Subotice, čini mi se da sam već napisao da dolazim obavezno, još kada se ta ideja pojavila na forumu. Tako i ostaje. Ali dolazim samo zbog druženja i letenja. I eventualno da budem od neke pomoči ako mogu. Nema ama baš nikakvih šansi da me ubedite da se takmičim. Želim da mi ovaj hobi ostane samo za uživanje. Adrenalina mi je dosta za nekoliko života. :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version