RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Spirit of PITTS MODEL 12 26% by Bernard Burton

<< < (10/34) > >>

zajo:
Сигурно пратите па ипак можда је неко пропустио, имено: На Flying Giants тип ради 50% PITTS из алуминиум.Чак је и Kendal Simpson коментисао.
Још је на насловне па ево и линк непотребно http://www.flyinggiants.com/forums/showthread.php?t=57469&pp=20

saxpg:

--- Quote from: SABURO on December 14, 2010, 10:48:50 PM ---Kapotaz je od Su-31, ali mozete ga napraviti od balze i spera, ima u planu kako sve to moze da se izvede, cak sto vise od toga moze da se napravi kalup, pa napravi kapotaz od staklo/plastike..
Jel ti nije problem da izmeris tezinu trupa sa vertikalcem i horizontalcem, bas me zanima koja je razlika?

()-()

--- End quote ---

Znam za ovo iz plana ali nesto mislim da mi je mnogo bolja varijanta kupiti gotov.
Mozes li mi reci koji model , raspon i proizvodjac?
Mjerim ovih dana pa javljam.

SABURO:
Sukhoi je graupnerov raspona 210cm, s tim sto kapotaz od sukhoi-a ne pasuje bas bas ko dupe na nosu, ali je jako priblizan. Jednog dana cu sigurno praviti kapotaz za mog pitts-a ili kupiti fabricki, samo da otaljam fax i nadjem malo vise vremena..

@Zajo, ovo bre nisam video ranije, mnogo dobar topic!!! Sta lik napravi!! Fenomenalno.
 (res)

()-()

jos jedan fenomenalan video by Kendal Simpson:

SABURO:
Evo jedna zanimljivost, Kendal kaze da mu je za poletanje potrebno SAMO 38m!!!  (:sok:)
ZVER od aviona  :jaki:

saxpg:
Prije nekoliko dana stigao je sper iz Schweighofera, i danas sam ga nosio na rezanje. Nazalost laser nije mogao da ga proreze, pa cu to nastaviti segicom, ali su zato izrezana rebra od balze.

Naravno, za rezanje je zasluzan Fenix koji je .pdf plan precrtao u vektorski ( dok sam ja nad njim vrsio psihicku torturu  (--<<--) ) kako bi mogao na rezanje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version