RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Spirit of PITTS MODEL 12 26% by Bernard Burton
SABURO:
uff lepo ofarban model! :big smile
Bila je prica na RCU u vezi repnih povrsina, neki od njih su ih povecavali kako bi dobili 3D avion, koliko se secam.
Elem, ja mislim da u toj 3D prici pored over sized kontrolnih povrsina, znatnu ulogu igra i duzina trupa!
Poredjenja radi, na originalnom (pravom) pitts-u su posle izvesnog vremena odlucili da produze trup za 5-6 inci ako se ne varam, pa je s toga ovaj nas pitts moguce skala prvobitne varijante.
I meni nekako deluju male repne povrsine u odnosu na njega, ali sta je tu je. Siguran sam da ce i u toj kombinaciji jako lepo leteti, sto pokazuju i ove fotke:
http://teacdance.pp.fi/images/album/lennatys/2009/2009_06_08/
Npr. pitts sa towerhobbies-a je prilagodjen 3D-u tako sto su mu produzili trup na 2045mm, dok je raspon krila 1740mm (high performance) i povecali repne povrsine!
S druge strane hangar 9 na The Beast-u je zadrzala originalne vrednosti i leti fantasticno!
Sve je stvar ukusa, ali mislim da ce i u ovoj nasoj situaciji model leteti fenomenalno!
()-()
Dopuna:
Upravo nadjoh i post odakle poticu ove slike, ipak je ovaj lik modifikovao malo planove i povecao kontrolne povrsine:
http://www.rcuniverse.com/forum/fb.asp?m=8845974
grebic:
--- Quote from: saxpg on June 03, 2011, 03:47:44 PM ---
Kolor sema ce biti narandzasto-crna.
--- End quote ---
Mislim da bi ti se ova blago preplanula kolor sema mnogo bolje uklopila :mhm Meni bi sigurno (yay) (yay) (yay)
Svaka cast za izradu... Samo, znam ja da vi dole ne zurite mnogo, ali oteze se ova prica. Daj zavrsavaj to, pa da poleti dok ne banem do vas. Steta da to vidim samo u radionici ()-()
Pozdrav (<--) (<--)
Miki Va:
--- Quote from: zajo on June 03, 2011, 03:39:39 PM ---
Ја би ти препоручио да узмеш MVVS. Ако то неможеш ја, пре би за RCGF зато што имам одлично искуство са њиме моментално(ево и данас).
--- End quote ---
+1 za RCG ja posedujem RCG30 posle 4 rezervoara za sad samo reci hvale.
Svaka cast za pittsa odlican model i vrhunska izrada , jedva cekam da ga vidim zavrsenog.
()-()
zajo:
--- Quote ---Hvala Zajo, ni meni se ne svidja zvuk, zato od pocetka imam ideju da stavim rezonator.
--- End quote ---
Колко се ја разумем, резонатор је тешко увалити у двокрилац у труп, јер тамо је друго крило mmmm
--- Quote ---+1 za RCG ja posedujem RCG30 posle 4 rezervoara za sad samo reci hvale.
--- End quote ---
Е Мики, јер то 30cc RCGF ?? И мени треба 30cc бензинац па како сам задовољан од овај 45cc размишљам се за RCGF 30cc или 35 :big smile.
Препоручуеш??
Позз (pijemo)
SABURO:
Mislim da ce biti problem kod pitts-a uglaviti rezonator koji je pozamasan. Mozda je bolje uzeti pitts style auspuh za njega.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version