AERO MITING NA CENEJU

Started by mirce, May 19, 2008, 02:38:25 PM

Previous topic - Next topic

mirce

Dana 01. 06. ove godine bice odrzan Aero miting prave, velike, avijacije na Cenejskom aerodromu.

Ucestvovaca 7 akrobatskih aviona iz Engleske, Madjarske, Bugarske, Nemacke, Slovenije, Hrvatske... i  nasa akro grupa  "Letece zvezde" sa 5 Galebova G-4. Najavljeni su i avioni naseg ratnog vazduhoplovstva...

Ulaznica je 200 dinara, a pocetak mitinga je u 11 casova.

Prosle godine ova manifestacija je bila veoma posecena (vise od 20000 posetilaca) i bilo je sta da se vidi..
Ovo vredi doci videti...

Pozdrav

Mirce

Drapsin

Quote from: mirce on May 19, 2008, 02:38:25 PM
Ucestvovaca ... i  nasa akro grupa  "Letece zvezde" sa 5 Galebova G-4.
Pozdrav
Mirce

Zar se oni ne zovu STARS /Zvezde i ne lete vise na Galebu G2a?
Drapsin rules!

aco

zdravo mirce , ja sam prosle godine kod vas kupio motor i kontroler a slao sam kolegu iz firme da mi to preuzme kod vas. Tad mi je on rekao da imam poziv od vas . Posto sigurno dolazim na taj miting pitam se dali taj poziv jos uvek vazi. I jos nesto, na sajtu aerosrbija pise da se taj miting na Ceneju odrzava prve subote u junu a 1.6 pada u nedelju.

mirce

Aco, kroz moju kucu su prosli mnogi modelari tako da poziv naravno vazi...

Miting je 01 juna a to je po kalendaru nedelja. Telefon aero kluba "Galeb G 4" je 021/6612-160 pa, svako moze proveriti tacan datum...

Pozdrav

Mirce

aco

u redu , onda se vidimo 1.6 . Imam vas tel. pa cu se javiti. Pozdrav

jugamarko

Cao jel moze neko da mi kaze gde se nalazi taj aerodrom?

mirce

Aerodrom ti je na putu Novi Sad - Srbobran otprilike 10-tak kilometara od Novog Sada. Kad ides od NS ka Srbobranu aerodrom ti je sa desne strane, ne mozes promasiti....

Mirce

jugamarko

Mirce hvala vam na odgovoru.Ja bih iz bgd-a busom do Novog Sada,jel ide onda neki prevoz do aerodroma ili mora kolima?

jugamarko

Mozda zatreba jos nekom
voz:
bg-ns 8.15[216din]
ns-bg 18.05

bus:
ns-Cenej 11.00[150 din]
Cenej-ns 15.30

aco

1.Juna 2008.g u 11h, sportski aerodrom Cenej kraj Novog Sada.
ucesnici u letackom programu aeromitinga koji ce trajati kako se ocekuje do 14h su:

1. Andy Bickmore, UK, Su-26
2. Peter Podlunsek, SLO, Extra 300
3. Branimir Ambrekovic, HR, I-3
4. Svilen Ivanov, BG, Pitts
5. Zoltan Veres, HU, extra 300
6. Steiman Peter, D, CAP231
7. Gazela, Vojska Srbije
8. G-4, Ristic Sasa, Vojska Srbije
9. J-22 Orao, Miodrag Ristic, Vojska Srbije
10. Mig-21, Vojska Srbije
11. Mig-29, Vojska Srbije
12. "Stars" akro grupa,
13. G-2, "Stars" solo let
14. An-2 i padobranci AK "Novi Sad"

aco

I jos pitanje: dali ima neko iz Cacka , Kraljeva ili okoline da je zainteresovan da ide na miting , da ne idem sam i da podelimo troskove puta

aco

pitanje za Novosadjane. Dali mora da se ide kroz grad ili moze da se skrene sa autoputa direktno za cenej

SABURO

Moze direktno sa autoputa na cenej, ima iskljucenje...
;)
Nikola | rcfly.in.rs

aco

Hvala za odgovor. Snasao sam se uz pomoc mape sa sajta airserbia. Inace miting je bio odlican. Svaka cast organizatorima i ucesnicima.