RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Sta kupiti !?

<< < (3/12) > >>

sman:
Hvala Aco na ovim informacijama ,to mi je bas trebalo .Zamolio bih i druge poznavaoce , ako imaju nesto da dodaju posebno oko ove stanice sa sedam kanala.
Da pitam i ovo: za ovaj simulator pretpostavljam da treba neki program na cd-u za doticni model helikoptera.
pozdrav svima!

aca405:

--- Quote from: sman on February 18, 2010, 02:24:23 PM ---Da pitam i ovo: za ovaj simulator pretpostavljam da treba neki program na cd-u za doticni model helikoptera.

--- End quote ---

Nije potreban program za model helikoptera vec samo drajveri kako bi se stanica videla kao "game controller" u windowsu, a dalje je mozes koristiti u igricama ili simulatorima.

Nisam siguran za taj novi model da li odgovara onaj isti kabl ili se uz nju mozda dobija vec drugaciji. Pogledaj malo po netu pre nego sto narucis, ako se odlucis za taj model, da bi znao da li treba ili ne posebno kupiti kabl.

Naravno, citaj sto vise i iz toga sto procitas odluci kakva kombinacija tebi najvise odgovara, jer svako ima drugacije afinitete i planove, pa prema tome odlucuje kakve ce modele praviti ili ih samo voziti i kakvu ce opremu koristiti. Za ozbiljne jedrilice ili skupe scale avione sigurno bi trebalo razmisliti o boljoj stanici.

sman:
pokusavajuci da jos nesto prokuzim naletoh na ovaj model. sta mislite o njemu u poredjenju sa  hk450?

http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=6155

aca405:
Koliko vidim, to je još jedna od kopija čuvenog T-Rex 450.
Izgleda lepo i dobija se potpuno sklopljen i spreman za letenje, za razliku od HK 450 koji treba sklopiti.

Stanica je identična mojoj, tj. onoj gore pomenutoj HK koja ima memoriju za jedan model.

Kofer je lep i odlična je ideja imati sve spakovano u jednom koferu.

Punjač mi se ne sviđa i mislim da su mogli spakovati bolji, mada u ovakvim kompletima uglavnom viđamo punjače slične ovom.

Cenu ne bih mogao da komentarišem jer su komponente uglavnom brendirane sa CopterX pa se ne zna šta se tačno krije ispod (motor, esc...). Repni servo bi mogao biti bolji jer koliko vidim to je neki standardni 9g, dok se na rep obično stavlja neki brži tj. kvalitetniji, mada sam viđao da dosta ljudi vozi sa ovom kombinacijom sa 4 ista 9g serva.

Ostale komponente ne mogu lepo da prepoznam pa će možda neko ko ima ovaj model mogao da kaže nešto više. Čitao sam po netu dosta lepih stvari o ovom modelu, samo nisam siguran za cenu jer mi je to teško uporediti sa nekim drugim 450 klonom.

Trebalo bi proveriti da li sa tog sajta šalju u Srbiju.

sman:
evo, da se javno zahvalim  ivanu, (ivanumagd) za deo koji mi je poslao da sa sinom osposobimo lamu i da imamo cime da se "igramo" dok ne nabavimo nesto bolje. danas sam sredio karticu za kupovinu preko interneta, i od ponedeljka cu da je probam da li funkcionise. mmmm

ocekivao sam da ce jos neko dati neki komentar za ovu spravu dole: SaleR,aco i ostali...
pozdrav!

http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=6155
[/quote]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version