RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Sta kupiti !?
aco:
Pa lep je ovo heli i sigurno kvalitetniji od hk 450.Prednost je sto koliko sam ja razumeo dolazi sastavljen i podesen. Nisam siguran to moras ti da proveris ali mislim da ce postarina za ovaj komplet da ti izadje 1/4 cene helija i sto je jos gore kad ovako nesto stigne na carinu nadaj se jos sigorno 1/4 cene. Nisam imao iskustva sa ovakvim stanicama pa bi morao da potrazis nekog ko vec ima ovakvo nesto da ti pomogne u podesavanju.
jrlotpi:
sa koferom ce postarina da kosta mnogo ,hteo sam da kupim kofer samo pa je postarina bila visoka
sto se tice helija ja letim Copter x ful aluminijum i sa carbonom ,moze se lepo podesiti prema uputstvu koje dobijes uz njega na CD-u dosta lepo leti miran i stabilan ,nemas problema oko podesavanja trakinga kao sto mozes naleteti kod HK450 na cccopter x su ispravljene sve decije bolesti i dobijes sve sto ti je potrebno da sklopis hely i nemoze se uporediti sa hk 450 razlika u parama je minimalna 15 20 $ a dosta je bolji tako da se isplati,
trebas odluciti sta zelis, da li kupiti ozbiljninu stanicu za vise modela ili ne planiras da imas vise modela.
Postarina za kofer je samo 59 dol plus za ostatak i carina
sman:
JRlotpi,negde sam procitao da ti koristis PayPal nacin placanja (interesuje me i misljenje ostalih koji placaju na ovaj nacin) . Interesuje me kako to ide,jer sam na http://www.ehirobo.com pazario nesto preko VISE Virtuon kartice, pa mi sada oni javljaju da ce mi vratiti novac i da cu ponovo morati da platim na PayPal nacin iz nekih bezbednosnih razloga.
pozdrav!
ak:
@sman
izgleda super, das email adresu koju koristis za paypal i odobris transakciju koja ti stigne na paypal i to je to. Siguran si da ti neko nece "slucajno" skinuti novce posto odobravas svaku transkaciju. Imas na forumu temu paypal sa uputstvom oko registracije itd.
sman:
Ovo sto sam napred napisao uradio sam sa rajfazen viza karticom za kupovinu preko interneta .negde sam procitao da njihova kartica ne funkcionise kako treba za taj vid placanja ,da li je jos neko imao taj problem?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version