Sta jos covek da kaze???Za pocetnike i one koji su vec malo odmakli,a zele posle koaxialnog helikoptera nesto malo drugacije,imam ideju sta bi mogao sledeci korak da bude.
Ja sam danas(posto sam na bolovanju nekih 6 nedelja zbog operacije,pa ne mogu da jurim za avionima)odlucio da sebe pocastim nekim helijem,ali bas za pocetnike,
Ne mogu jos da sudim jer sam samo jednu bateriju ispraznio,ali ovaj mali heli leti ko sam.Skoro ko koaxialni.neznam da li se vec pisalo o njemu,ali,iz prve ruke,ja sam zadovoljan.
malo cudo je WALKERA CB180D.dodje sa stanicom na 2,4 GHz,punjacem i baterijom,sve sto treba za pocetak i ne kosta vise nego neki kit sk450 koji polomis 100 puta i kosta skuplje a nisi naucio da letis.
Heli je fixedpitch(valjda dobro napisah),dobrih letnih sposobnosti za pocetnika,lako upravljiv,tesko lomljiv,ne kosta puno,ja sam sa stanicom platio 140 evra.(verujem da oni iz hk kostaju vise)fabricki dodje nastelovan za prvi let,znaci,leti iz kutije.
za prvi let,ne da sam zadovoljan,nego i prezadovoljan.
Lako se kontrolise,let traje oko 10-12 min.,i nadam se za neki dan dan da postavim i neki video.
do tada cu uzivati u letenju,jer su pre svega helikopteri moja opsesija,malo sam se bolje snasao sa avionima,zbog nedostatka zivaca,ali ne odustajem.
Ovo je moja ideja za neki pocetnicki model posle koaxialnog helikoptera.
pozz i vedro,
cane