RAZNO > SLOBODNO LETEĆI MODELI
F1E Jedrilica
boca55:
Sledece godine na Zlatiboru ce se odrzati 2 takmicenja F1E za svetski kup: "Luxor cup" u organizaciji AK Aerolux i "Kup Free Flyer" u organizaciji mog kluba AK Free flyer. Jedno ce biti u junu a drugo u septembru.
Ko bude mogao neka tada dodje da gleda i uziva. Kanada je daleko, ali ako se potrefi neki dolazak u Srbiju, Zivko izvoli.
Ziv:
Boco,
tvoj poziv me je zainteresovao. Sestra me odavno ubedjuje da odemo u septembru sledece godine u bivsu Jugoslaviju. Dolaze nam rodjaci iz Australije da posete rodni kraj njihovog oca (Boku Kotorsku). Oni nikada nisu bili u Evropi. Ja nisam dolazio vec 11 godina, tako da je mozda vreme za novu posetu. Sestra ima stan u Zemunu tako da mogu duze da ostanem ako zelim. U koje vreme je takmicenje na Zlatiboru?
Pozdrav Zivko.
boca55:
Datum jos nije tacno odredjen. Mislim da ce to biti druga polovina septembra. Gledamo da uklopimo nase takmicenje sa medjunarodnim kalendarom da se ne preklope takmicenja. Bice mi drago da dodjes i uzivas na Zlatiboru. Odlicna hrana, odlican smestaj, odlican vazduh - sve dobro.
Krajem oktobra ce se znati tacan datum i on ulazi u medjunarodni kalendar za sledecu godinu. Mi cemo biti u kontaktu, tako da cu moci da ti rezervisem i smestaj.
Ziv:
Hvala Boco!
gledacu da ne propustim priliku da uzivam na Zlatiboru. Za dobru hranu mnogo ne marim jer sam sklon gojenju i svasta radim da omrsavim ali odlican vazduh i smestaj mi svakako odgovaraju.
Pozdrav Zivko.
boca55:
Zivko sto se tice kilaze isti je slucaj sa mnom, ali kako normalan covek da odoli dobrom rostilju.
Danas sam u kafani "Srbija" iza Lipovacke sume narucio jednu porciju mesanog mesa. Ovo sam morao da slikam - VRH BRATE.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version