RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Novo Beogradski nasip 20.02.2010

<< < (4/4)

POSEIDON:
Pa to je vidim...pored jakog vetra i bila najveća greška...jednostavno sam osetio kad ga je vetar bacio na krilo...nisam stigao da reagujem...uskoro će piper opet na nebo...naravno ni slučajno više po ovakvom vetru.

Gabor:

--- Quote from: POSEIDON on March 06, 2010, 11:55:06 PM ---Pa to je vidim...pored jakog vetra i bila najveća greška...jednostavno sam osetio kad ga je vetar bacio na krilo...nisam stigao da reagujem...uskoro će piper opet na nebo...naravno ni slučajno više po ovakvom vetru.

--- End quote ---

Uh, tačno znam ovaj "doživljaj". Stvarno mi je žao! Meni je jednom Red-Crowned bio u Tisi. Doduše samo do "stomaka", jer je sleteo na točkove, a pošto je bio vodostaj malo višlji, uspeo da potrefi malo šire stepenice. Moj je ostao bez baterije i propao u kovit, ali isto nestao iza dolme, nisam video šta se dešava. Bio sam iznenađen kad sam video situaciju...
Neću da ispadnem pametan, ali kako vidim i tu je bila snaga problem. Pre nego što model "izleti" iz snimka, čini mi se da u momentu jako podigne nos. Moj se barem tako ponašao kad je ostao bez snage i dobio vetar u nos...
Dragane, neznam šta da ti kažem osim da sr...a se dešavaju kad se ni ne nadamo. Čim osposobiš, opet pravac gore...

POSEIDON:
Ma sve je sređeno...samo čekam koronin prijemnik....i piči...neću da kupujem graupnerov,jer je dosta skup..a pošto ću uskoro prepraviti moju stanicu na 2,4...ne isplati se.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version