Novo Beogradski nasip 20.02.2010

Started by POSEIDON, February 20, 2010, 03:37:01 PM

Previous topic - Next topic

POSEIDON

Pa to je vidim...pored jakog vetra i bila najveća greška...jednostavno sam osetio kad ga je vetar bacio na krilo...nisam stigao da reagujem...uskoro će piper opet na nebo...naravno ni slučajno više po ovakvom vetru.

Gabor

Quote from: POSEIDON on March 06, 2010, 11:55:06 PM
Pa to je vidim...pored jakog vetra i bila najveća greška...jednostavno sam osetio kad ga je vetar bacio na krilo...nisam stigao da reagujem...uskoro će piper opet na nebo...naravno ni slučajno više po ovakvom vetru.

Uh, tačno znam ovaj "doživljaj". Stvarno mi je žao! Meni je jednom Red-Crowned bio u Tisi. Doduše samo do "stomaka", jer je sleteo na točkove, a pošto je bio vodostaj malo višlji, uspeo da potrefi malo šire stepenice. Moj je ostao bez baterije i propao u kovit, ali isto nestao iza dolme, nisam video šta se dešava. Bio sam iznenađen kad sam video situaciju...
Neću da ispadnem pametan, ali kako vidim i tu je bila snaga problem. Pre nego što model "izleti" iz snimka, čini mi se da u momentu jako podigne nos. Moj se barem tako ponašao kad je ostao bez snage i dobio vetar u nos...
Dragane, neznam šta da ti kažem osim da sr...a se dešavaju kad se ni ne nadamo. Čim osposobiš, opet pravac gore...

POSEIDON

Ma sve je sređeno...samo čekam koronin prijemnik....i piči...neću da kupujem graupnerov,jer je dosta skup..a pošto ću uskoro prepraviti moju stanicu na 2,4...ne isplati se.